Hatice_00 Kızçeler ikinci çocuğu düşünüyorum kızım şuan 11 ay 4 günlük eğer tutarsa arada 21 ay olacak
zeynepramo Hatice_00 Bir tık erken değil mi yine de siz bilirsiniz sizin kararınız ama en azından tuvalet eğitimini alıştıraana kadar
gammzeeaa Hatice_00 erken değil mi ben cesaret edemem herhalde şuan 7 aylık hamileyim ikinciyi düşünmüyorum bile düşünmenize neden olan ne 😂😂
Nazo77 Hatice_00 yaşım 32 ama en az 2 yaş olmalı diye düşünüyorum hatta iki yıl emzirme süresi tabi ne kadar sürer Allah bilir ortalama nasip olurda 35de ikinci😅
Hatice_00 Seyme niye yazık olsun ilgi bakımından diyorsan büyük olunca da ilgi vermeye devam ediyoruz sokağa atmiyoruz hem rahata alışırsan sonrası zorlar
Hatice_00 zeynepramo aşko alısamayan alismiyo bak görümcem aynı yastayiz üç buçuk yaşında oğlu var benim çocuğumdan daha eziyetli diyebilirim yani büyük olunca da ilk çocuk sokağa atılmıyor sen büyüdün diye
Hatice_00 gammzeeaa yas 27 birinci neden ikinci rahata alışırsan sonrası daha zorlar üçüncü bir yaştan sonra oyunu kafa götürmüyor beraber büyürler tabiki zor ama geçecek zaten arada bir buçuk yaştan fazlası var olacak
gammzeeaa Hatice_00 bende 27 yaşındayım dediklerinize saygı duyuyorum ama aradan çıksın buyusunler kafasında değilim ikinci olacaksa bile onu da özenle büyütmek isterim onda da 30 yaş olgunluğum olsun isterim hiç bi şeye geç kalmıyoruz bi şey yetiştirmiyoruz
Hatice_00 Gldrn58 görümcemin çocuğu üç buçuk yaşında hatta dörde yakın aboo dersin demem o ki büyüdükçe uslanma yok kendimizi kandırmayalım istisnalar kaideyi bozmaz.😂
Hatice_00 gammzeeaa bir yaştan sonrasını kafa götürmez ama o rahatlığı görünce yani e o zaman geldiğinde aynı sıkıntılar çekilmeyecek mi