Crocus20 Merhaba güzel anneler şuan 34+2 haftalık hamileyim ve başından beri riskli ilerleyen bir gebeliğim var. dün akşamdan beri şiddetli bir bel ağrım var 2. Gebeliğim ve ilkinde böyle olduğunda suyum gelmişti. Şimdide çok fazla belimde ağrım var ve ara ara kasıklarıma da ağrı girip çıkıyor. Belimde ki ağrı bacağıma vuruyor. Karnım büyük değil. Dışarıdan hala pek belli bile olmuyor. Karnım büyüdüğü için belim ağrıyor desem. Benim gibi bu durumu yaşayıp suyu gelen ya da doğumu başlayan var mı? ( İlk gebeliğimde bel ağrım girdiğinde 4,5 saat çekmiştim sonra belimden ağrı geçip kasıklarıma girdiğinde suyum gelmişti) Bu defa 1 gün sürünce emin olamadım her gebelik farklı oluyor sonuçta 🌸🌸🌸
Herazeus Crocus20 bende aynı durumdayım bnim kız bayağ aşağdaymış biraz acele ediyormuş dr kontrolunden sonra birde akıntıyla beraber pembe lekelenmem var iki gündür nişan gelmesi mi yoksa başka bişeymi anlamadım benim gibi olan arkadaşlar varmı akıntıyla karışık pembe lekelenme
-cansu-27 Ay benim de aşırı derece kalçama bi ağrı giriyo belim sırtım boynuma kadar vuruyo bu neyin nesi bende 33 haftalığım korktum ilk gebeliğimde yaşamadım böyle bişey 🥹 Zamanında sağlıcakla gelsin bebişiniz inş 🙏🏻
Crocus20 -cansu-27 amin inşallah zamanında alırız bebeklerimizi💕 bende dünden beri korkmuyorum dersem yalan olur. Hastaneye gitmeyede çekiniyorum 34 olduğum için hemen sezeryana alırlarsa diye. Hareketleri iyi şükür onda bi gariplik hissetsem zaten durmam ama doğum mu acaba diye endişe etmeden de duramıyorum. Sürekli tuvaletim varmış gibi histe geliyor ağrı girdiği zaman
-cansu-27 Crocus20 kontrol zamanına çok varsa riske atma bence yinede git bir kontrol ol canım İçin rahat etsin
Crocus20 -cansu-27 iremree normalde haftaya çarşamba günü randevum ama yarında hala geçmesse bi gidip görüneyim. İnşallah hepimizin geçer 💞
iremree Valla bende böyleydim 32 de bi gittim böbrekte kum varmış 34 de gene vurdu 1 gece yattım bide idrar yolu enfeksiyonu binmişti 35+5 im hala enfeksiyon var gibi keşke bi gidip nst çekilsen
Crocus20 Herazeus benim öyle bir durumum olmadı ama özel değilse ilişki gibi bir şey olmuşmuydu öncesinde eğer varsa ondan kaynaklı olmuş olabilir diye aklıma geldide
Herazeus Crocus20 daha yeni gordum yeni katildim bu uygulamaya bildirimide yeni gordum hayir olmadi son ayimdayim agrilarim cok oldugu icin esimle o turlu seylerden uzak duruyoruz ama dr kontrolumde bi sorun gormedi suyumun gelmesini bekliyor gelince hemen doguma gidicem