Nazo_avlu Ilk kızımı 15 temmuzda dogurmustum cantam hep yanımdaydı ben verdım bebegın kıyafetlerını şehir hastanesınde nasıl oluyor aıleden mı ıstıyorlar yada gıydırıyorlar mı bebegı cıplak mı verıyorlar
Semaen Nazo_avlu siz deyince düşündüm de hatırlayamadım 😀 dpgdu bebegim cıplak gögsüme koydular öyle öpüştük koklaştık tekerlekli sandalyeye oturdum sarıp verdiler mi yoksa giydiripmi verdiler orası yok bende anneme bir sorayım 😀 ikinci dogumumu yapacagım cünkü
2diplomaliamaanne İstanbul çam sakurada yeşil bişeye sarılı gelmişti bebeğim annem giydirmişti odaya gelince.
Nazo_avlu 2diplomaliamaanne benim ilk doğumumda cantam yanımdaydı ben tarıf etmıstım yerını onlar alıp gıydırmıstı devlet hastanesıydı
1Ali Çantamı istediler eşimden, bebeğide benide doğum yaptığım odada tuttular iki saat. Doğumdan hemen sonra kucağımda beklettiler bebeği kordon kesildikten sonra da alıp giydirdiler
Nazo_avlu 1Ali konya şehirde mi doğum yaptınız ben 15 temmuzda dogurmustum bebekle ten tene temas yaptırıp aşısını felan yapıcaz cocuk doktoru genel muayene yapacak dıyıp goturmuslerdı yanımdan ve 4 saat sonra getırmıslerdı gece 4 de dogum olmustu 8 de bebek yanımdaydı 5 yıl onceydı tabı sımdı orda da nasıldır bılmıyorum da eşyası hep yanımdaydı ben tarıf etmiştim onlar cantadan almıstı