kerem12345 Hayirli aksamlar hanimlar 29 haftalik hamileyim bi kac gundur sadece bacaklarim kasiniyor bugunde fark ettim kucuk kirmizi noktalar halinde dokuntu olusmus basina gelen var mi alerji mi oldu biseye acaba
ocak-94 kerem12345 benim de tam aynı haftalarda oldu 2-3 hafta uyutmadı beni sonra kendiliğinden geçti. O haftalarda huzursuz bacak da başladı hala ara ara var ama şükür kaşınma geri gelmedi bi daha
Bahar1205 kerem12345 25. Haftadayım aynı durum benim karın çevremde ve basenlerimde var , alerji mi yoksa bu haftalarda normal mi bilmiyorum
Livelyy1 kerem12345 alerjı değil canım her gebelikte olan şeyler cildin kuruyor ve kaşıntı yapıyor doktorum öyle demişti ciddi bişey yok korkma demişti
Symozmn @kerem12345 ihmal etme hemen randevu al doktora git gebelık kolestazı diye bir şey var inşallah değildir
Erkekannesiiiii Benimde oldu o haftalarda hatta çok ciddi kırmızılık kanama bile oldu doktorum ilaç yazdı olelikle geçti heryerimde vardi
Bahar1205 kerem12345 yok gitmedim geçti Kaşıntım. Bide ben çatlak oluşmaması için bebek yağ kullaniyrdum belki ondan da olabilir diye düşünüyorum. 2 kez kullandim sonra kasintim çok oldu banyo yapınca rahatladim
kerem12345 Livelyy1 gebelik kolestaji falan diyorlar iyice panikliyorum pskilojik olarakta iyice kasintim artti sanki
Livelyy1 kerem12345 için rahat edecekse doktoruna görün canım karnın geriliyor bebek büyüdügü için bu kasıntılar ya karın göbek bölgesinde yada bacakta kolda olur Bnde de oldu dogal kantoron yağı kullandım nemlendirici kremler kullanabilirsin