17532323 yeni_anne2 evet sezeryan spinal çok iyi geçti sadece karına basmalari çok kötüydü ömrümden ömür geçti evet iyiyim çok sukur
yalandunyaa 17532323 uyuşuk iken yapılmadı mı Öyle olması lazım ya Benim uyuşukluk geçince ben kum torbasını direk alın diye çığlık attım Bastırmaya izin vermem ömür gider 😑 geçmiş olsun
17532323 Kksmmett Amin bence ol ilk önce tedirginsim genel istiyodum ama amaliyathanede beni spinale ikna ettiler pişmanda degilm herşey bir anda oldu bitti
1Kelebek1 beyzanur_kbn bazıları yapıyo bazıları yapmıyo sanırım benimde 12 günüm kaldı en çok beni bu bastırma korkutuyo
yeni_anne2 17532323 merhaba esenler medipol de hediyelik koymak için yer varr mi odalar nasil güzell mi bunu cok merak ediyorum beğendiniz mi siź kapıya süs takacak yer varr mıı
yeni_anne2 17532323 forumda sağ úst köşede bildirimlerın geldi yerde fotoğraf yükle varr ordan yapabilirsiniz
17532323 yalandunyaa amaliyattan çıktım yapıldı ne kadar uyuşuk gibi olsada çok kötü yanı en kötü yanı bir bu birde biraz ayağa kalkişti zorlanirsiniz