ezgickm Gkdn canım hamilesin hayırlı olsun haftanız beta değerine göre değil son adet tarihiniz baz alınarak hesaplanır 🙏 ne zamandı son tarih
Gulsennxx Gkdn Merhabaa hayırlı olsun öncelikle ben 527 ile öğrenmiştim🥹 betanız çok iyi son adet gününden hesaplama yapabilirsiniz sanırım 3-4 haftalık 🥰
Gkdn Busramnida ezgickm bengonca Mide bulantısından çok korkuyorum ne yapabilirim çalışıyorum okul çok uzakta 😔
SeverBurcu Gkdn Beta ya göre hesap olmaz benim 5 haftalık ken 4600 dü bir başkasının 1000 hatta 500 erken ve geç döllenme diye bişey var sen muhtemelen 33 gün diyorsun 4 haftalık falan hamilesindir
ezgickm Gkdn canım korkulacak birşey değil kişiden kişiye değişiyor benim eltim hamile olduğunu hissetmiyordu bile bebek oynayana kadar. Benimde 6 da başladı 12 haftada bitmişti en güzeli çareyi baş ucuma tuzlu kraker koyarak bulmuştum çünkü genelde sabah açlık halinde çok bulantım olurdu hemen ytaktan kalkarken bir tane ağzıma atardım🙏
Gkdn SeverBurcu yani son adet günümden hemen sonra hesaplıyorum bu güne kadar o kadar günlük mü bebek
bengonca Gkdn doktorun onun için ilaç başlayacaktır. Gebelikte hiç mide bulantısı yaşamayan bi sürü tanıdığım var. Belki sizinde olmaz. Şimdiden böyle şeyleri stres yapmaya gerek yok. Gebelik boyunca başka başka bi sürü şeye doğumdan sonra hayatınızın tamamında stres yaşayacaksınız zaten. Mide bulantısı devede kulak 🌸🌸
Sema0343 Gkdn Hayır Canım son Adet tarihin 28 ekim diyelim bugün de 28 kasım ya 1 aylık hamile olmuş oluyorsun son adet tarihine göre hesapla
Sema0343 ltfyegns benim 7000 lerde çıkmıştı bende 5 haftalık hamileyim hatta doktorda öğrendim keseyi bile görmüştüm tesadüfen
ezgickm bengonca yani yorum yapmışsınız tamam evet sma yeni hamile bir kadın için iç açıcı bir konuşma değil bence stres hayatın her noktasında olacaktır bu gerçek ama bunu hamilelik veya doğum sonrası diye adlandırmak negatiflik bence tamamen lütfen karşımızdaki insanın taze anne adayı olduğunu hatırlayalım🌸
myavocado Gkdn beta ile hafta hesabı olmaz. Son adetinizin ilk günü, hamileliginizin de ilk günü, o şekilde sayarak hesaplayabilirsiniz. geç döllenme v.s. aksi bir dur varsa da doktorunuz ultrason bulgularına göre, sat tarihini düzenler