iremhzl Nesonunbeybi letgodan formom aldim 3. Serisi sabirim telefona baglanmiyo ama gerek yok 2,500e aldim digerlerine gore daha cok seyi var diye manueller bana sacma geliyo ama alam ve memnun kalmayan gormedim onuda 😀
Gmz09 Nesonunbeybi bence satın almayın.Kiralama yöntemiyle deneyin bebeğiniz hangisini çok sevecek ona göre karar verirsiniz.Ben doğumdan önce otomatik aldım 2 kere anca yattı bir daha da yatmadı.Sonrasında 4moms markasının son modelini kiraladım o bizi baya götürdü ama çok uzun süre kullanmadı da.Sonra manuel olandan kiraladım işte onda baya rahat ettim.ama yenidoğan için uygun değil bence duruş itibariyle.
Nesonunbeybi Gldrn58 martta inşallah canım indirimde buldukça alıyorum yavaş yavaş her şeyi son ana bırakınca ben panik olurum bir de her şey çok zamlanıyor
Tugceee58 Çoğu kişi manueli öneriyor çocuk kendini sallamayı öğrendiğinde daha çok seviyormuş daha çok vakit geçiriyormuş diğer sürekli sallandığı için çok önermiyorlar bende 8 aylık hamileyim doğumdan sonra manuel almayı düşünüyorum 1 aylıkken falan
Baby_B Nesonunbeybi benimde martta insallah 23+6 dayiz Elele mira anne yani besik aldim ana kucagi olma özelligi var oyuzden extra almadimm Yenidogan döneminde evde pusettede oturup ana kucagi görevi görülebiliyor o da bir secenek🥰 Ben almayacagim suanlik ama ihtiyac hissedersem manuel alirim
Sevaldgn Ben otomatik ana kucagı aldım yeni geldi kargosu.Daha denemedim 28+4 teyiz bebegim dogunca deneyip görecegiz inşallah.
bengonca Ben ikiz kızlarımda 4mom kiraladım. Ayrıca babybjörn manuelini aldım. 4mom’u sevdiler ama manuel kadar değil. 🤗 ama çocuktan çocuğa da değişebilir o benim tecrübem bu. Şimdi ikinciye hamileyim. Otomatik kiralamayı düşünmüyorum.
Nesonunbeybi bengonca aa o da mantıklı kiralamak sevdiğine göre satın alabiliriz nerden kiralıyorsunuz?
bengonca Nesonunbeybi ben kiralamini den almıştım ama kampanyalarını takip edin mutlaka, geçen sene 6 aylık 4mom’ı aylık 740 tl gibi bir rakama kiraladım ben.
bengonca Nesonunbeybi bütçenize göre bir model bakabilirsiniz. 🌸🌸🌸 Babybjörn tarzı uygun fiyatlı modeller de var. Onlarda aynı işi görür muhtemelen. Ama tavsiyem manuel olanlar. Sağlıkla gelsin kuzunuz 🌸