Cerosss1 Bbuusra 28 haftada 1600 diye hatırlıyorum 30 da 1900 dü şimdi 34 deyim 2600 çıktı son aylarda hızlı kilomalım oluyor İnş bütün bebekler sağlıklı olsunda 🙏🏻
Zaxhra Bbuusra 30 haftada 1.500 gramdı benimki🥹 şuan 33 hafta olucaz bence 2 kiloyu geçer diye düşünüyorum son haftalara doöru hızlı kilo alıyorlar.
Fatmaacylnn Bbuusra çarşamba günü gittim hastaneye 29+6ydı 1. 818 gramdı 😍 son haftalar da daha çok oluyormuş
Bbuusra Cerosss1 Maşallah bende merak ediyorum bundan sonra ne kadar alacak bakalım. Sağlıkla doğsunlar ❤️
busra_basturk Civcivimmbenim maşallah sizin bebişiniz biraz tombiş olucak galiba 🥰 inşaallah sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alırsınız benim 32+1 deyiz 2225gr şuan
Fatmaacylnn Bbuusra benim ki böyle giderse 3 500 olacak herhalde zaten 1 hafta önden gidiyormuş birazcık tombik bi bebek olacağını düşünüyorum 😄
busra_basturk Bbuusra benim 29.haftada 1567udi 30.haftada 1779gramdı şuan 32+2yiz bugün kontrolüm var dı 2225gr olmuş oğluşum
Civcivimmbenim busra_basturk bende bakıyorum bakıyorum bir an sevindim 😂😫 Yanlış yazmışım 1950 gr olacaktı yaa 🥲🥲
Fatmaacylnn Bbuusra sağlıklı olsunlar da kiloları çokta önemli değil zaten 💕inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi 🥰