Ezgikcc Selam anneler nasılsınız nasıl geçiyor 36. Haftaya girdim ilk gebeliğim normal doğum istiyorum tabi şartlar ne getirirse henüz normal sezeryan belli değil ortalama ne zaman anlaşılır çatı muayenesi için ne zaman doğum belirtin olursa o zaman bakacağım dedi böyle belirsizlik dahada stres yapıyor sanki
ruveyda_34 Ezgikcc 35+1 37. Haftamda doktorum cati muayenesi yapacagini soyledi ona gore normal mi sezeryan mi soyliyecekmis
Ayse_2807 Ezgikcc ikinci doğumum olucak kismetse 35.haftaya giriyorum bende ilki dokuz sene önce normal yol ile dünyaya geldi oğlum şimdi ikinci oğlumu bekliyorum normal görünüyor şimdilik doğum pozisyonunda bebek ama nstde sancı cikmadi salı günü kontrol var bakalım ne olucak aralığın sonuna kadar gelmezse doktorum kendi baslatcak doğumu kismetse
Sedefffff Bende 38 deyim gerçekten son zamanlar geçmiyor çatı kemiklerinde ağrılarım arttı hayırlısıyla bir an önce normal doğumla gelsin diye bekliyorum bende henüz çatı muayenesi olmadım,galiba nst de sancı çıkmadığı için bakmıyorlar alttan tam emin değilim
Ezgikcc Sedefffff benimde zorlamay başladı dogum pozisyonundaymış alttan cok bastırıyor geceleri dönmesi kalkması falan cok zorlamaya başladı
Ezgikcc Ayse_2807 benimde şuan dogum pozisyonunda ama ilk oldugu için sanırım hemen müdahale etmek istemiyor ondan bekleyecek gittiği yere kadar
Akdere_44 Ezgikcc bebek dogum pozisyonu aldıktan sonra tekrar dönebiliyor mu yoksa doğuma kadar o şekilde mi bekliyor
ruveyda_34 Ezgikcc 37 ve 38 de yapiyormus benim doktorum oyle soyledi bakalim ne dicek bebegim normal dogum pozisyonunda 🌸
Ayse_2807 Ezgikcc evet benim normal olucak aksi bir durum olmazsa ilki normal olduğu için eğer tansiyon çıkmazsa bebek donmez ise normal gorunuyor normalde doğum tarihi 5 Ocak ama doktorum son hafta riskli olduğu için Aralık sonunda doğumu kendi baslaticak hayirlisi ile gelsin bebisler inşallah
Patatess 37 haftalık olduk biz de. Artık doğursam şikayet etmem sanırım. Çok ağırlaştım, sürekli karnım sertleşiyor, bebeğin tekmeleri canımı yakıyor, uykular haram vs… 🥲 Heyecanla bekliyoruz artık son haftaları sağ salim gelsin de. 🤭
GamzeeeYigittt Yarın tam 37 haftalık oluyorum. 7 sene önce sezaryen olduğum için mecbur yine sezaryen olacağım. Haftaya son kontrole gidicem ama içim içimi yiyor. Ya kendi gelmek isterse diye çok korkuyorum. Ya suyum gelirse. Ya sancım gelir de anlamazsam. Ya doğum başlar da anlamazsam. Bir sürü kaygılarım başladı 🥹
Ezgikcc GamzeeeYigittt benimde öyle ilk oldugu içinde ayrı bi heyecan korku var içimde o an nasıl olacak nasıl anlarım nasıl başlayacak diye 🥹
Ezgikcc Ayse_2807 benimde uygulamaya göre 40. Haftam 26 aralık ama tabi durum ne gösterir bilemiyorum daha 36. Haftadayım
Ezgikcc ruveyda_34 benimde pozisyondaymış 36. Haftadayım benimkide herhangi bir belirtin olmadıkca bakmayacağım dedi ondan ne zaman bakacak merakla bekliyorum ☺️