startown Glsmzkn diğer hastaneyi bilmiyorum ama esenler medipol çok güzel.İlk doğumumu orda yaptım.Çok memnun kaldım❤️
yeni_anne2 Gldrn58 Aralık ocak gibi değişecekmiş bende oraya nihan hanıma gidiyorum ama sanki tam tersi normal 17 sezeryan 19 canım🌸😊
aycatutall6121 Gldrn58 biri bugün sezeryana 24 bin ödedi bana da muhabese 34 sezaryen demişti tutarsızlık var fiyatlarda
Gldrn58 yeni_anne2 Yok canım sezeryan daha ucuz eminim bende sezeryan olcam. Oraya gidiyorum. Doğumum şubatta olacak zammı göreceğim için çok fazla üstünde durmadım
aycatutall6121 yeni_anne2 bana normal 16-19 bin arası ssseryan 34 bin zorunlu sezeryan 27 bin dediler
Nesozg Gldrn58 zorunlu sezaryen dahil her zaman sezaryen daha pahalıdır. Zamda şubatta değil 1 ocakta olucak. Daha dün ordaydım detaylıca konuştum
yeni_anne2 Gldrn58 benimde şubata olucak ama sezeryan her zaman daha pahali olurr pazartesi günü sormuştum bende heleki istege bağlı sezeryansa daha yüksek oluyor fıyatt olarak benim bildiğim bu canım
OztrkSeda Esenler medipole gidiyorum. Geçen hafta sorduk. Normal 11.500-18.000 arası, sezaryen 15.000-25.000 arası dediler.
aycatutall6121 OztrkSeda gerçekten fiyatlarda tutarsızlık var bize verdikleri fiyatla burada duyduğum fiyatlar çok farklı bugün birde akşam üstü gittik 24 bin sezeryana ödeme yaptı birisi
yeni_anne2 17532323 evtttt bende aynı şekilde biliyorum hanımefendi tam tersi olarak belirtmiş de bende şaşırdım pazartesi ordaydım çünkü kontrolüm vardı sordum de hatta zam gelicek değişecek dendi saglıkla kucağınıza alın inşallah
yeni_anne2 aycatutall6121 canım belki zam gelmiştir gelicek dendi çünküü 4 gün önce dogum yapan arkadaş esenler medipol de aynı benim gittiğim doktorda 20 bin ödedik dedi sezeryan