Öncelikle bu yazıyı yazdığım için aşırı mutluyum güm sayıyordum resmen yazmak için 🫠 öncelikle normal doktor kontrolüm vardı omun için hastaneye geldim nst çektirdim sancım çıktı sonra doktorum birde doğumhane de nst çektirmemi istedi doğumhaneye girer girmez bana bi fenalık geldi aşırı bir korku 😂 normal doğuramam dedim direk sonra doktorumun yanına çıktım oda bana doğum için ne düşündüğümü sordu bende hocam yapamayacak gibiyim ben cesaretim kırıldı normal doğumdan dedim oda tamam bugün yatış veriyorum o zaman sezeryan için dedi ben şok oldum bi anda ama direk tamam dedim bana da bi an kal gelmişti😂 sonra yatışım yapıldı 26 kasımda, 27 Kasım da doğum yapacağımı söyledi doktorum. Tüm gece bebeğimi düşünmekten uyuyamadım çok heyecanlandım doğum saati geldi sonda takılacak dendi bende aşırı korkuyorum sondadan ama dirayetli şekilde durdum bu sefer de bana yapanlar stajyerlermiş 3 kere farklı farklı insanlar zorladı en sonunda ağladım bende ameliyat hanede takılacak o zaman dendi biraz rahatlamadım öyle olunca tek doğum hikayem de kötü diyebileceğim olay sonda takılmasıydı 😂 ameliyat haneye götürdüler sonra beni ilk önce damar yolları açıldı serumlarım takıldı tansiyon aleti vs sonra anestezi doktoru geldi ve de spinal anestezi yaptı korkulacak bir acı değil gerçekten hatta ben hareket ettim 2 kere iğne sokuldu ben çok korkuyordum ama korkulacak kadar bir acı değilmiş sonra yatırdı doktor beni ve soğuk bir demirle vücudumun bir kaç yerinde gezdirdi hissiyatı sordu. Uyuştuğuma emin olunca doktorum geldi işlemlere başladı his var ama acı yok hiç bir şekilde sadece benim aşırı mide bulantım oldu onunda doktora söyledim hemen ilaç yaptı bez falan verdi ama kusma olmadı zaten ameliyata girdikten yaklaşık 6-7 dakika sonra bebeğimin çıkış anını hissettim ve sesini duydum dünyanın en güzel sesi gerçekten 🫠 sonra beni dikmeye başladılar yine his var ama asla acı yok oda kısa sürdü daha sonra beni odaya götürdüler ve bebeğime kavuştum🩷 aynı gün içinde yürüyüş yaptım onda da korkulacak hiç bir şey yok ben çok kötü bir his zannediyordum ama öyle değilmiş hatta hemşire 1-2 adım atman yeterli dedi ben tüm odayı turladım sonra da durmadım her fırsatta yürüdüm çok iyi geldi bugün seseryanımın ikinci günü ağrı sızım bile yok nerdeyse gaz çıkması da oldu Allah a şükürler olsun sıkıntısız kavuştum bebeğime darısı diğer hamişlere inşallah 🥹🥹🩷🩷