Annelikl 14 haftalık gebeyim 2 gündür boynumdan omzumdan başıma vuran ağrılar var ara ara geçiyor tekrar başlıyor normal mi
Diamondstallion Annelikl tansiyonuna bak canım bir de bolllll su iç kesinlikle. 19. Haftadayım bazen dayanılmaz baş ağrım oluyor. Mentollü migren taşı kullanıyorum üstüne de migren bandı… bir de ensene buz koyabilirsin işe yarıyor.
Sevincblbl Annelikl benimde tam 14 16 hafta arası çok başım ağrıdı iki gün sürüyordu sonra iki gün geçiyor yeniden ama merak etme 17 18 haftalarda geçiyor ama tansiyona dikkat et yine de ondan olmasın bol da su iç
MervEslinArden Annelikl Off en büyük baş belam enseden omuzdan vuran baş ağrısı parol yutuyorum falan ama banamısın demiyor bazen sıcak su torbasını koyuyorum hemen tansiyon falan da değil
Annelikl Diamondstallion tansiyon aklıma gelmemişti teşekkür ederim ama uyku düzeni diye düşünmüştüm sabaha kadar 20 kere kalkıyorum
Annelikl MervEslinArden ya çok zor napıcağımı bilemiyorum Enerjimi düşürüyor hayat standartlarımı eksiye çekiyor
Sosyalbiri Annelikl çok geçmiş olsun biz 12 haftalığız 2 gündür aşırı şiddetli migren atağım var tansiyonum normal ne yapıcam bilmiyorum. Sol gözümü oyucam neredeyse öyle bir ağrı. İlaç da almadım alınır mı emin olmadığım için siz içtiniz mi?
Annelikl Sosyalbiri aynı Bnde öyleyim.parol içiyorum günde 2 kere bu haftalarda oluyor herkesde galiba.Hala da çekiyorum