Vlog1345 Kızlar 27 haftalığım aşırı tatlı isteğim var gerçi hamile olmadan önce de tatlıya aşırı düşkündüm glikoz düşüklüğüm var diye. Doktorum şeker yüklemesi yaptırtmıyor. Açlık tokluk şekerim de gayet normal. Siz günde kaç porsiyon tatlı tüketiyorsunuz. Veya sağlıklı tatlı tarifleriniz var mı. Önüme tatlı ne gelse yiyorum nefsime engel olamıyorum delircem. Sigarayı bile bıraktım hamilelikte ama şu tatlı yemeyi bırakamıyorum
Melekk7 Vlog1345 bende 10 haftalığım bendede var şekere baktırmadım ama normal diyorlar ya seninde normaldir bence
Kumsal28 Vlog1345 bende şuan 13 haftalik hamileyim sürekli tatlı şeyler yemek istiyorum sürekli bı tatli isteği var bı gün yemezsem ölecekmisim gibi 😂
seyma0661 Vlog1345 24.haftadayım bende sürekli tatlı yemek istiyorum yarın şeker yüklemem var bugün çikolata reçel bile yemedim ama çok zor duruyorum 🤦🏻♀️
Vlog1345 Melekk7 ben normal açlık tokluk şekerine baktırdım doktorum şeker yüklemesi yapmıyor. Elimde olmadan o kadar çok tatlı yiyorum ki gebelik şekerinden korkuyorum
Vlog1345 Elifcahhnnnn canım benim bagırsaklarda inflamasyon var ishal ataklarım oluyor. Şeker yükleme testi de glukozu aç karnına içmem gerektiği için doktorum tavsiye etmedi. Aç karnına içeceğim için ishal atağı olmam yüksek ihtimal. Hamilelikte o kadar olmam iyi olmayabilirmiş
Zuhal_Y Cok caniniz tatli cektiyse züber findik kremasi kakolu sekersiz seker yukseltmiyor diye duydum . Tuketenlerede danisilmalı
burcutoo Cennet hurması, tahin, ceviz Proteinli meyveli yoğurt ve chia Tahin pekmez bir dilim ekmek ya da grissini Hurma, kuruyemiş, Hindistan cevizi Şekersiz tahin helvası Ballı süt