momBg Kızlar yarın regl tarihim gebelik istiyorum tam bu ay oldu dedim daha demin peçete sildiğimde çok az gelen pembe leke geldi yaşayan bilgisi olan varmı🥹🥹🥹🌸🌸🌸
hatseum12 momBg regl günümden 7 gün önce gelmişti pembe leke. bir kere gelip gitmişti. sonra tam regl günümde gelmişti işteydim. hatta eşime üzülerek regl oldum yazmıştım. sonra hiç gelmemişti. meğer yerleşmeymiş. hatta 5+3te falan yine tuvalette pembe leke geldi peçeteye. düşük yapıyorum sandım yerleşmeymiş hala
buse1nur momBg bende öyle sanmıştım hiç bir kasık ağrısı yaşamadan kanamam olmuştuk şaşırmıştım hatta ama devamı gelmedi için test yaptım pozitif çıkmıştı
momBg Kızlar yarın regl tarihim gebelik istiyorum tam bu ay oldu dedim daha demin peçete sildiğimde çok az gelen pembe leke geldi yaşayan bilgisi olan varmı🥹🥹🥹🌸🌸🌸
momBg Annekuzusu066 inşallah canım bi kere geldi daha gelmedi Şuanlık çok açık renk pembeydi toz pembe gibi🌸
Patatess Az miktarda geldiyse ve rengi pembemsiyse yerleşme olabilir. Devamı gelmezse yarın test yaparsanız sonuç görebilirsiniz.
momBg Patatess çok sağol canım inşallah yerleşmedir toz pembeydi ve peçete silince geldi bir saat oldu daha gelmedi hiç inşallah gebelik vardır ya🥹🥹
Patatess momBg İnşallah vardır. Benim de adet olmam gereken günde gelmiştı öyle bir miktar sonraki sabah az daha geldi. Test yapınca pozitif çıktı. Tabi daha gelmedi devamı.
Yaprakunallar Kızlar benimde bat bugün , az önce noktacık kadar pembemsi bisey farkettim pecetede beyazla pembe arası ama nokta kadar yapıskan gibi onun haricinde bisey yok daha olmadı sağ kasık batması var göğüs hassasiyetim var iki gün önce testte negatifti
momBg Yaprakunallar yarın tekrar bi test yap canım ben öyle yapıcağım benimde pembe leke geldi çok açık renk ama sonra daha gelmedi
momBg Yaprakunallar benim ki leke gibi 10krş büyüklüğünde yayıldı peçeteye toz pembe ilk fark etmedim hatta 🥹
Yaprakunallar Melekk7 4-5 ay önce regl bir gün sonra olmustu ilk kez gecikmişti yine öyle olmasından korkuyorum