Masal377 Kızlar adetime 7 gün var arkadan bu şekilde çizgi hemen belli oluyo 2. Dakika da normal baktığımda da çok silik var hamilemiyim sizce önceden baktığımda arkada çizgi oluşmazdı
Eldgrn Masal377 bu şekilde testin doğruluğu pek de doğru olmaz normal şekilde gördüğünüz önemli yani burada full flash’la ortaya çıkmış bir çizgi var Yani bu testin kendiliğinden oluşan o 2 çizgiden de kaynaklaşmış olabilir. 7 gün varmış zaten bence bekleyin bu şekilde daha çok stres yaparsınız
adatuna Masal377 ben bir şey göremedim ama varsa eğer erken gebeli testi alıp yarın ilk idrarda yapın p zaman çıkar
Arzu1616 Masal377 bende 6 gün kala aynı böyle öğrendim silkti Sonra gittim Kan verdim beta 23 çıktı. Şimdi ise 5+5 hamileyim darısı başına canım
Melekk7 Masal377 canım bu kuruma çizgisi denilen çizgi olabilir bende birçok kez bu şekil olmuştu İstiyorsun anlıyorum ama böyle flaş falan yapma varsa zaten direk çıkar bende çok yaptım kendini böyle kasma
Arzu1616 Masal377 Hayır canım onu şimdi fark ettim Senin yanlış olabilir flaşta falan değil normalde görmen gerekiyor silik olduğunu yani flashsız yakında nöbetçi eczane varsa erken gebelik testi al şimdi yap
Masal377 Arzu1616 silik olduğunu normalde gördüm kuzym çok silik emin olmak için flaşla baktım ama yakında yok sabah ilk ıdrarla bakarım artık
ermelek1 Masal377 var mı yok mu anlamadım orta da kaldım bende sizin gibi, erken gebelik testi yok mu normal testten ziyade ya da kan verin emin olmak için
Arzu1616 Masal377 Canım seni üzmek istemem O değil gibi gözüküyor bildiğimi yaptın mı erken gebelik testi alıp sabah
plajterligi Masal377 erken gebelik testiyle tekrarlasanız belki daha iyi olabilir ama bana sorarsanız gece gündüz testle uğraşmak yerine ona vereceğiniz parayla özelde kan verip direk sonucu öğrenseniz psikolojik açıdan daha rahat olur sizin açınızdan böyle çok stresli ❤️
MelikeDB Bende öğrendiğimde adetime 6 gün vardı normal gebelik testi yaptım çok silik çıkmıştı ben sabırsız biri olduğum için hemen gidip acilden kan verdim öyle öğrendim. Bence gidip kan verin en azından emin olursunuz ☺️