Merve-metin Shnkh 1 ay kullandım faydasını görmedim doktorum değiştirdi şuan farklı bir magnezyum kullanıyorum
Candyboy Shnkh kemikler için vermiştir benimde bacaklarım eklem yerlerim çok ağrıyordu son aylarda 36 haftalık doğum yaptım zaten
Havvabektas Shnkh ben kullanıyorum bacak ağrısı için sabah akşam tok karnına doktor yazdı ikinci kutu içtim daha yeni hafifledi ağrı p
Havvabektas Shnkh Bilmiyorum benim bel ağrısı yok şiddetli bacak ağrısı vardı yürüyemez oldum iki kutudan sonra hafifledi şimdi iyiyim
sevaldqn1 Shnkh recetesine bakarsan hangi sikayetlerde kullanıldiği yazar orayı oku istersen belki yazıyordur için ferahlasın canım bence iç korkma
Yogurtlupilav Shnkh neden tereddütte kaldınız acaba? İlk hamileliğimde markasını hatırlamadığım bir şase kullandım her gün, bunda da magnimore plus kullanıyorum. Yutması biraz zor ama işk hamileliğimde kramp olmuştu ilerleyen aylarda, o daha zor 😄
Yogurtlupilav Shnkh kaçıncı haftadasınız bilmiyorum ama ileriki haftalarda başlamıştı bende kramplar, gece uykumdan uyandırdığı bile olmuştu. Magnezyum takviyesinin bebeğe ya da vücuda bir zararı olduğunu düşünmüyorum ben açıkcası ama bir araştırmanız ya da tereddütünüz var ise doktorunuz danışın mutlaka. Hatta kullanmamanızı önerirse yazın bizde soralım.