Dilaraegehan Zelisshh Eğer sigara kullanmıyorsan kesinlikle şans Odabaşı’na git derim ama sigara kullanıyorsan kabul etmez tugban keçecioğlu var oda çok iyi bir doktor tavsiye ederim ben ona gidiyorum
Eceeeeemmm Zelisshh ben hem özele hem devlete gidiyorum devlette şans odabaşına gidiyorum memnunum gayet ilgili,perinatologta orkun Çetin var araştırma hastanesinde ona git ben ona gittim doktor tavsiyesiyle
33lif Evet bi tane perinatolog var🙏🏻 fakat acil durumlarda gelmediğini söyledi ben de plesenta previa olduğum için riskli durumumdan dolayı gidemedim
Dilaraegehan Eliffyamann şehir hastanesinde ama peritanalog değiller normal kadın doğum doktoru bunlar bildiğim kadarıyla 1 tane Edremit’te var Oğuz arslan birde üniversite hastanesinde var 1 tanede
Dnur Benim doktorum okan arıöz çok memnunum gayet iyi ilgileniyor ama şans odabaşınında ilgili bi doktor olduğunu duymuştum. Perinatalogda var ayrıca adını yanlış hatırlamıyorsam cem bey idi
Dnur Birde Kesinlikle yaşar kansuyu tercih etmeyin hayatımın hatasını ilk gebeligimde onu tercih ederek yapmıştım maalesef
Dilaraegehan Eliffyamann evet o ve çok tatlı dillidir tek şartı var sigara içmiyor olman kabul etmiyor yoksa ben ondan dolayı değiştirmek zorunda kaldım
Eliffyamann Eceeeeemmm sans odabaşına internetten baktim sarışın genç bir kız sanırım cok hosuma gitti ne guzel maşallah 😊
Eliffyamann Dilaraegehan sagol canım, sen ne kadar sigara içiyorsun günlük, bende biraktim hamilelikte tiksindim ama kokusu cok guzel geliyor🥲
Dilaraegehan Eliffyamann ilk gebeliğimde de içmiştim olabildiğince azaltmaya çalışıyorum bırakamadığım için