Gamzeli_anne_ Şu 10 gündür hayattan koptum resmen kafam yastıktan kalkmıyor 11 de uyanıyorum kahvaltıyı hazırlıyor eşim yiyip hemen koltuğa yatıp uyuyorum 2-3 e kadar sonra kalkıp yıne bıse atıştırıp 5 gıbı tekrar uyuyorum 7-8 e kadar sonra yine yıne öyle yatıyorum kafayı yiycem artık uyumaktan 2. Hamılelıgım birde ilk hamılelıgımde hiç böyle olmamıştı
Eldgrn Gamzeli_anne_ bütün hamileliğimin 24 saatinin 20 saatine uyuyarak geçirmiş biriyim. 😁 Geriye kalan sürede yeme ve ihtiyaçlar dışında ayakta değildim. Gören duyan hayret ediyordu ki eşimin ağzı açık kalıyordu o şekilde uykuluydu. İyi ki de uyumuşum diyorum şimdi 🤣🤣
Mahinur-12 Gamzeli_anne_ bulantı hapı kullaniyorsan o yapıyor bende öyleydim gece yatmadan içmeye başlayınca kendime geldim
Mavili1480 Gamzeli_anne_ Bende aynıyım ikinciye hamileyim sabah 9 10 da uyanıyorum öğlen 2 3 gibi uyuyorum 6 dan önce uyanamıyorum 🤦♀️ gece de zor uyuyorum mahvoldum
danla2711 Gamzeli_anne_ 14.haftamdayım 11.haftadan beri hatta 10.hafta diyeyim sürekli uykum geliyor 9 da uyuya kalıyorum çalışıyorum ama sabahları uyanmak bana zulüm geliyor hafta sonu da uyuyorum kahvaltı yapıp tekrar uyumak istiyorum kızlar ben kendime gelemiyorum😂 enerjik olan hamileleride çok kıskanıyorum ben normalde çok enerjik biriydim artık bende enerji 0 tükendim 😴😴😴😴
Merveordukaya Benimde öyle canım hiç birşey yapmam istemiyor birde çok fazla bulantım var herşey kokuyor kendimi yorgun halsiz hissediyorum
Gamzeli_anne_ Merveordukaya çok şükür sadece uyku problemım var o belirtilerde olsaydı napardım bilmiyorum
Aleyysss000 Çok normal ilk 3 ayım bulantı ve uyku halinden full yatakta geçti sadece duş ve tuvalet için kalkıyordum herşeyi eşim yapıyordu 14. haftada yeni yeni geçmeye başlamıştı
Gamzeli_anne_ Eldgrn kayınvalidem de ağzı açık beni izliyor diyo bu ömrü hayatımda bu kadar uyuyarak hamilelik geçiren bı senı gördüm 😂
Meltemanneolsun Ben de öyleyim benim daha 5 haftalık. Bunu yazarken bile tek gözüm kapaniyor. Sürekli uykum var.
Sibeltug Meltemanneolsun merhaba🌸 ben de 5+3 üm doktora gittniz mi keseyi gördü mü acaba? Biz bugğn gittk geç döllenme olmuş yolk var ama 2 hafta sonra kalp atışı içim çağırdı
Pinnar7 Ben de tam 9+0 ım 1 haftadır ben de böyleyim hatta işten izin almak durumunda kaldım çünkü sürekli uyukluyorum ve vücudum kaldırmıyordu. Şimdi evde bütün gün uyuyorum
Eldgrn Gamzeli_anne_ Beni görse kadın kalp krizi geçirirdi.🤣🤣 20 saat uyuyordum abartısız diyorum bunu da yapacak birşey yok valla annemde böyle uykulu olurmuş hamileyken tabi işten benim kadar olamıyordu. yengemde öyleydi full uyku kaynanan nasıl görmemiş anlamadım gebelikte oluyor bunlar.
Gamzeli_anne_ Mahinur-12 tam olarak ondan içiyorum gece yatmadan hatta o çok uyku yapıyodur dıye 2 taneden 1 e düşürdüm sonra bıraktım ama aynıyım hala
Mahinur-12 Gamzeli_anne_ yani 17 18 haftaya kadar uyku çok oluyo yatıp dinlenin bol bol keyfini çıkarın sonra uykusuzluk baslicak çünkü 😊
Gamzeli_anne_ Mavili1480 ay benimde bir oğlum var onda ki belirtilerimden bunun kitle çok farklı bende bunu kız hissediyorum
hamcokelek33 İlk 10 haftam kabus gibiydi :( uyku bulantı depresyon ne ararsanız vardı, duşa bile gitmek istemiyordum. Şimdi 16. Haftadayım,geçecek diyorlardı inanmıyordum gerçekten tamamen geçti hepsi
Gamzeli_anne_ hamcokelek33 yaa aynısı bende öyleyim eşime diyorumki tut kolumdan banyoya fırlat benı 😂
Gamzeli_anne_ Mahinur-12 benim bir tanede oğlum var 3 yaşına giricek ben hiç uykusuzluk cekmedım onda 😂 uykuyu sevıyodu hala öyle rahatım