Ezgiserce Kızlar selam 20+4 gebeyim bugün kasıklarımda bir sancı var gidip geliyor canımı da acıtıyor doktorumla görüştüm magnezyum ve minoset verdi böyle olup ilaçlarla geçem var mı ne yapmam lazım bir sorun mu var acaba korkmuyor değilim
Merve-metin Ezgiserce korkma canım rahim büyüyor buda ağrı yapıyor çok normal kontrolde dr bişey yok dediyse korkma 13.haftadan beri kasık ve çatı ağrısı yaşıyorum 28 haftalığım magnezyum ağrını hafifletir canım düzenli kullan
33mersin Ezgiserce yaa o ağrıdan bende de var 20+5iz dünden beri sol bacağımın üst kısmı felaket ağrıyor yürümekte bile zorlanıyorum
Ezgiserce Merve-metin 25inde kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda hiç bir sorun yok ama bugün böyle olunca korktum biraz doktoruma yazdım oda kötü bişey demedi bol bol yat dinlen uzan dedi
Merve-metin Ezgiserce evet canım bu haftalarda ağrın olması normal bebek büyüyor ve rahmin büyüdüğü için ağrı yapar bu çok normal kendini yorma dinlenmeye bak zaten bu haftadan sonra belirli aralıklarla ağrılar olacak canım o yüzden korkmana gerek yok strese sokma kendini bebeğin şuan senin tüm duygularını hissediyor bebeğinde strese girmesin boş yere
Ayse3478 O haftalarda genellikle rahim büyüdüğü için oluyor canım bende 34 haftalığım ve kasık ağrım var benimki neden oluyor acaba