Ogrtmn_gbe Zeze10 turnerde zaten ultrasonda bir bulguya rastlanılmıyormuş çocuk 3-4 yaşına gelince gelişim geriliği başlıyor dedi doktorumuz 7.ayda falan kalp sıkıntısı çıkmazsa tabi
aabbccddee Ogrtmn_gbe Geçmiş olsun inşallah bir problem yoktur test hatasıdır. 7. Ay dediğiniz hamilelikteki 7.ay mı? Doğumdan sonraki 7.ay mı? Neden özellikle 7 dediniz acaba merak ettim
Ogrtmn_gbe aabbccddee maalesef çıkmadı intergene yaptırmıştık asla memnun değiliz çok fazla bekledik stresli geçirdim kaç ayımı
Ogrtmn_gbe Ogrtmn_gbe sonucumuz temiz geldi dua eden herkesten Allah razı olsun rabbim kimseye o korkuyu yaşatmasın
Ogrtmn_gbe Ogrtmn_gbe intergen firmasını asla tavsiye etmiyorum sonuç temiz gelmesine rağmen halen başka testler uygulayalım diyorlar ve süreci aşırı uzatıyorlar.
Razismom Ogrtmn_gbe fetal dna’yı Veritasta yapsaydınız keşke %99 bir sonuç veriyor… İçinizi ferah tuttun 🙏
rabis1510 Xceyyydd merhaba bebeginuzde saglikljmi benjmde ense kalinligi 7 mm cikti detaylida baska bi problem gormedu ama cok korkuttu
Tinkiwinkii Bizim fetal dna testi sonucumuzda 15.kromozomda delesyon çıktı. Cvs için gün aldık ama psikoloji çöktü resmen. Angelman/Prader willi sendromu varmış, biz de intergene yaptırmıştık. Israrla sonucun yüzde 99 doğru olduğunu söylüyorlar.