Elif_0660 Kızlar kıyafet için yardımmm, HM den bu zıbınlardan alan var mı 1-2 ay diye geçiyor ama benim gözüme çok küçük geldi acaba kalıbı mı dar bilemedim iade etsem mi kalsa mı ilk 2 ay giyer mi bebek bunu ?
Emeltsb Elif_0660 benimde gözüme küçük gelmişti yeni doğan kuyafetleri geçen gün arkadaşım doğum yaptı o kadar minikler ki 3000 gram doğru giydiği tulumun yarısı boştaydı 🥰
Gizem1992 Elif_0660 ilk doğduğu zaman minicik oluyorlar o zaman da giyecek kıyafet aranıyor bence kalsın bnmde aldklarım çok küçük duruyordu ama içinde kayboldu oğlum 3450 dogmasına rağmen 🥲
Zezezeynep Elif_0660 yenidoğan bebekler baya küçük oluyor bunlarda lazım çok büyüğün içinde kayboluyorlar uzun süre giyemiyorlar ama yine de gerekli kocaman kocaman nasıl olacak çocuklara 🌸 çok fazla almadan 3 5 tane de olsa en küçüklerden almak lazım
Ayse3478 Elif_0660 bence büyüklüğü normal ama zarf zıbın ilk zamanlarda daha kolay ve kullanışlı olmaz mıydı birde onlara bak istersen
Aslaninannesi_ Benimde gözüme küçük gelmişti ama normal ☺️hem boydan değil sorun olmaz alttan giydirirsin
Elif_0660 Aslaninannesi_ yeni doğan değil sonuçta dimi 1-2 ay diye boşa yazmamışlardır yani umarım 😂 iade etmiyim mi diyorsun dursun mu sence
Elif_0660 Emeltsb gözümde canlandıramıyorum bende acaba küçük mü dedim iade mi etsem dedim 😂 Nisan sonu bebeği olucak yaza kadar 2 ay giyebilecek zaten diye düşünüyorum erken gelmezse ne alsam acaba küçük mü şey tedirgin oluyorum 😂