a-b1 Kızlar ilk gebeliğim şartlar uygun olursa normal doğum istiyorum. Merak ettiğim konu da doğum sonrası genişleme çok fazla oluyor mu
Tesen a-b1 ben de normal doğum yaptım. 9 yıl oldu hiçbir genişleme yok. Biraz da kişiyle alakalı sanırım.
Beyzanur3 a-b1 Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah bende normal doğum yaptım evet biraz genişleme oldu ama bebeğim 2 aylıkken geri toparlandı rahim canım ilk başlarda genişlik olabilir kafaya takma kimisinde de hiç olmuyo
Aslaninannesi_ Oluyormuş arkadaşım söyledi eskisi gibi değil ben bile hissediyorum bunu dedi , lazerle daraltma yaptırdı oda geçiciymiş kalıcı çözüm için cerrahi operasyon lazımmış ondanda korkmuştu yaptırmadı . Ama normal canım bir can geliyor dünyaya sonuçta 💙
a-b1 Aslaninannesi_ evet evet çok normal aslında ama beni korkutuyo ya çok genişleme olma durumu. Çevremden birkaç kişi bu yüzden altına kaçırdığını falan söylüyordu bir de ilişkide de önceki gibi olmuyormuş. Annelik ne zormuuş böyle 🫢Neyse ya sağlıkla doğsunlarda minnoşlar gerisini hallederiz inşallah
Aslaninannesi_ a-b1 evet canım dediklerinin hepsini bende duydum doğru . Aynen sağlıkla dogsunda gerisi hallolur
a-b1 Aslaninannesi_ Amin inşallah 😍Senin 3 kız mı vardı kullanıcı adından öyle bi çıkarım yaptım ama doğru mu :)
Aslaninannesi_ a-b1 yok biz 3 kız kardeşiz ondan 😀benim ilk gebelik 25.haftadayım oğlumu bekliyoruz 🙏
a-b1 Sibelipekf 🤣işte altına kaçıranlar oluyormuş veya ilişki esnasında eskisine göre fark oluyo diyorlar genişlediği için. Ben hiç doğum yapmadım ama özellikle idrar kaçırmayı çok kişiden duydum
Nehaber a-b1 hamilelik esnasında hapşırınca falan idrar kaçırma oluyor ama doğumdan sonra ben yaşamadım öyle birşey şimdi tekrar hamileyim normal doğum inşallah gene. Genişleme biraz bende hissediyorum ama çok değil abartılacak korkulacak birşey yok görüntü olarakta korkulacak birşey yok düzeliyor yani çoğunlukla. Kaçırma durumu o genişleme ile alakalı mı bilmiyorum ama kaslarla ilgili ya o. Spor ile düzelir. Baz ı egzersizleri var onun
a-b1 Beyzanur3 Amin teşekkür ederim sizin bebişiniz de sağlıkla büyüsün inşallah 🥰Peki bunun bi egzersizi falan var mı ya da toparlanması için yaptığınız bir şey