Vlog1345 Kızlar bugün 2. Dozumu da oldum kolumun ağrımaması için ne yapabilirim ilk dozda resmen 1 hafta kolumu kaldıramadım eziyet oldu
Alyask Vlog1345 ben tek doz yaptırdım kolum 3 gün felç olmustu 😏 buz uygulaması yapabılırsın ama agrıyor yaa 🤦♀️
FKRKS29 Vlog1345 benimde ilk doz çok zor geçmişti pamuğa kolanya döküp sürmüştüm azcık rahatlatmisti , 1 ay sonra 2. Doz oldum bende 2. Yine zor geçer demiştim ama 2.si alıştım diye mi bilmiyorum agrimamisti çok şükür 😀
yesmad Vlog1345 ilk dozda benim de çok ağrım oldu dün 2. Dozu oldum şu an çok hafif ağrım var üzerine uyuyabiliyorum sizin de öyle olur inşallah
Vlog1345 Alyask 3 gün ne ki abartısız 1 hafta kolumu kaldırıp saçlarımı bile toplayamadım o derece bi ağrıydı benimkisi
Vlog1345 FKRKS29 ilk doz da 1 hafta hareket edemedim 😂 az önce ikinciyi olunca yine aynısı gibi olcam diye korkuyorum
FKRKS29 Vlog1345 benimde öyle olmuştu böyle içimi bayiyodu ilk dozu midemi bulandiriyodu çok garipti ama şükür ikinci olmadı insAllah sizdede olmaz😀🥰
MorKelebek54 Vlog1345 buz uygulamasi yapabilirsiniz. Benim ilk doz cok agrili gecmisti 2 gun. İkinci doz dada sadece hareket ettirdigimde aci gibi bisi oluyodu o kadar. Bildigim kadariyla ilk doz daha agrili geciyomus ama herkes de oyle mi bilemem