Defnezumramom eylulus 2 aylık izin bittikten sonra iş yerinizle irtibata geçip sgkya bildirmeleri gerekiyor ondan sonra 10 gün içinde hesaba geçer
eylulus Defnezumramom ilk 3 haftalik 37den sonraki kismi aldim diger kisim kaldi o ne zaman yatiyor yani
sevaldqn1 Anneolsamkeske aşkım direk doğum yaptığına dair rapor veriyor hastane onun ile basvuru yapıyorsun ptt yatırıyor yanlış hatırlamıyorsam
Ayse3478 Anneolsamkeske galiba ama çıkmaz yine bana yenidoğan destek paketide verilmiyor anlamadım bir türlü
Defnezumramom eylulus doğum gerçekleşti ve doğum sonrası raporunuz varsa şu an raporunuz bitince iş yerinizin sgkya bildirmesi gerek ondan sonra 10 gün içinde yatıyor
eylulus Defnezumramom benim aktsrma vardi yani 5 hafta dogum onu var 8 hafta dogum sonrasi var 13 hafta sinra mi alacagim yani
Defnezumramom eylulus doğum yaptıysanız doğum öncesini bildirmeniz gerekiyordu o da hemen yatıyor doğum öncesi ve sonrası rapor 2ye ayrıldığı için 2 seferde yatıyor
Defnezumramom eylulus aynen iş yerinize raporun bittiğini bildirmesini hatırlatmayı unutmayın ama burda para almayanlar var bu şekilde