Pelnztrk Senanur07 valla benim 3 tane bagetim vardı onları galeta ununda kızarttım pilav yaptım yanınada 4 tane köfte kızarttım turşu felan yedik kocamla😀
prens_prenses_annesi Senanur07 hazir adana aldim onu kizartcam yanina biraz patates kizartcam normalde bulgur yapardim esim istemedi birde salata
Sevincblbl Senanur07 kıymalı garnitürlü patatesli oturtma gibi sulu yemek yanına sütlü mantarlı kuskus pilavı yaptım
Minikmucizemmm26 Fatmaacylnn farklı bı yapılışı var mı bilmiyorum ama biz arpacıkları biraz suda haşlıyoruz sonra sütünü ekliyoruz arpaciklar pişince tamamdır tabi biraz da tuz 😂 yerken karabiber de atıyoruz biz lezzetli oluyo 🤭
Fatmaacylnn Minikmucizemmm26 ohh afiyet bal şeker olsun 🥰 😄ben bazılarının bulgurla pişirdiğini duydum ama onun adı sütlü çorba mı bilmiyorum siz sütlü çorba diyince o olduğunu düşündüm ama tamamen farklı birşeymiş
Minikmucizemmm26 Fatmaacylnn teşekkür ederim herkes sevmez bulgurla pirinçle yapanda var ama biz arpa şehriye ile yapıyoruz ben diğerlerini çok sevmiyorum alışkanlık galiba 😂😂
Rabiamina Fatmaacylnn bizde pirinç ya da bulgurla yaparız. Süt sevmiyorum normalde ama bu çorbayı severek yiyorum
Fatmaacylnn Minikmucizemmm26 rica ederim 🥰 evet nasıl alıştıysanız o güzeldir tabi bi gün bende deneyeyim bakalım nasıl oluyormuş 😄
Alpmom__ Minikmucizemmm26 benim annem pirinçle yapardı biz çocukken 🥲🥲 çocukluk çorbamızdır . Pirinçlisine bayılırız
yalandunyaa Minikmucizemmm26 nerelisin encok giresunlular yapar Hele Anneannem 😁😁😁 birde helle gibi birsey var sarımsak sütlü ünlü birsey oda lezizzzz
Minikmucizemmm26 Merve_bdk arpa şehriyeyi biraz suda haşlıyoruz sonra üzerine süt ekliyoruz kaynadıktan sonra arpa sehiyeler de pistiyse tuzunu ekliyoruz bu kadar 🙂 ölçülü tarif veremiyorum malesef göz kararı yaptığımız için 😂ama normal arpa şehriye çorbası gibi düşünebilirsiniz🤗