Sema_nur60 Kızlar nasıl doğrucam bu çocuğu gelen giden yok ufak bi belirtide yok doktor uyardı nişan geldi 1 hafta oldu 2.5 cm acılma var napcaz 38+5 olduk 😁
FKRKS29 Sema_nur60 bizde 39+6 yiz yarın tam 40 ama gelen giden hiccc yok😀 bu aydaki çocuklar yerlerini sevdi galiba kimsenin gelmiyo😀😀😀😀
Melismelo Keyfi yerinde demekki benim kızımda 39+5de doğmuşdu ☺️ şimdi oğlumu bekliyorum 37+5deyim ama hala hazır değilim o yüzden gelmesin😂
Sema_nur60 FKRKS29 he valla ya yürüyorum merdiven inip cıkıyorum hurma ananas tüm tuşlara bastık gelen yok 🫢
FKRKS29 Sema_nur60 Yaa evet bende gecen 2 gün 1bucuk 2 saat yürüdüm sonra Bi bacak ağrısı anlatamam adım atamadım resmen tolete falan hep bi yerlere tutunarak gittim 🤦♀️🤣 bugün yine cikcam yürüse ama artık daha kısa yürüş yapcam bakalım yarn ne dicek doktor
Sema_nur60 Betulsevbuk kalmadı kimsede babam 1 yıldır cocuk içerde direk okulamı yazdırcan diye soruyor 🫣
Sema_nur60 FKRKS29 benim de pazartesi kontrol 😁 şuan yürüdüm geldim üst karnımda ağrı var hadi inşallah 😁
FKRKS29 Sema_nur60 hadi bakalım hayırlısı ile insAllah hepimiz sağlık ile alırız kucağımıza 😀 insan erken gelse ayrı geç gelse ayrı stres oluyo😀😀 herkes diyo olsun son haftalar gelişimi iyice tamamlar daha iyi olur ama insan meraklaniyo artik😀