Skskdmsm65- Merhaba anneler, 1 aylık bebeklerinizi 22-24 derecedeki evinizde nasıl giydiriyorsunuz acaba?
tamamdanolmuss Skskdmsm65- benim kızım 2 aylık olacak zıbın, üzerine bir takım, üzerine yelek bir de yarım kundak yapıyorum
68pembemavi01 Skskdmsm65- 29 günlük bebeğim 25-26 derece de (klima) zıbın birde üstüne tulum veya alt üst takım giydiriyorum. Uyurken kundak ya yaptığım için oyle giydiriyorum altına bir daha birşey giydirsem terliyor
Kubra6694 Skskdmsm65- 29 günlük olduk. Altına zıbın üstüne alt üst ya da tulum battaniyesine sariyorum ev sıcaklığı yüksekse gözlerini actiysa yelegini giydirip battaniyesini cikariyorum
Tutaste_ Skskdmsm65- ince battanıye ustune kalın örtüyom benşm salonun pencerelerinden aoguk geliuor ıcersi 24 derece ama hafıften esiyor
Helllobaby Valla ben uzun kollu zıbın onun üzerinede alt üst takım giydiriyorum. Bazen bir tanede yelek giydirdiğim oluyor yanlış mı yapıyorum bilmiyorum bende burada bekliyim diğer anneler nasıl giydiriyormuş😄
Zeynepci012 Helllobaby benim kızım 2 buçuk aylık kalın askılı atlet uzun kollu zıbın tayt tarzı pijama bide alt üst takım gayet iyi oluyor üşümüyor
Deniz4848 Benimde oglum tam 1 aylık sıcak bir şehirde yaşıyoruz evimiz 22-23 derece arası oluyor eşimle sürekli kavga halindeyiz. İçine kısa kollu citcitli üstüne de uzun kollu bir tulum giydiriyorum ya da alt üst takım ve mutlaka ince bir Müslin alıyorum üstüne. Ona kalsa çocuk ciplak duracak. Altını açınca bile biraz uzun sürerse ya hapşırıyor ya da elleri buz gibi oluyor
Htccndn Benimde bebeğim 48 günlük altıns kısa kollu çıtçıtlı giydirip üstüne uzun kollu tulum giydiriyorum
_Nohut_ Bizde 35 günlügüz, Ev en fazla 22 derece oluyor, Ben uzun kolu zıbın üstüne kalın olmayan bi tulum bide ayaklarına corab giydiriyorum, Uzanırken Üzerini battaniyeyle örtüyorum ama o yarıya kadar geri açıyor, Konuyu takip edeyim bende