Senay19 Sancı cokmu zor bagıracak kadar aglayacak kadarr bn cok korkuyorum cokkk Her gün nasıl ddoğuracam nasıl cıkcak ordan falan diye bn hastaneye her gidişimde kalbım kut kut atıyor herşeyden çok korkuyom bılmıyorumm nasıl doğurcam😥😥😥😥😥😥
Nisam2008 Senay19 korkacak bişey yok cnm o kadar kötü bişey olsaydı dünyada bu kadar insan olmazdı 😀 Kucağına alınca ne sancı ne başka bişey kalıyor.Rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah
Sengulkrgz Senay19 bende gebeyim ilk gebelik.... Yaa millet patir patir doguruyor bir kadin 7 8 cocuk yapiyor bu kadar cekilemehecek aci olsa millet dogurur mu boyleee 😃sakin ol hurafelerden uzak durr carttt diye dogurursun merak etme
Yarenelibol Dakika da bi geliyor en son 1 e düşüyor yani nefes alacak vaktin olacak merak etme canımm strese sokmayın kendinizi ben doğurduysam herkes doğurur😂
Yarenelibol Msalbyrk bitiyor cnm ama ufak tefek arılar son arısı felan arı kesicilerle hastanede geçiriliyor evdeki arılara da minıset yada parol veriyorlar geçiyor oda normal doğum gerçekten mucize gibi bişey herşey geçiyor
Zhraagk Bir hafta önce doğurdum normal doğum, valla doğumu 15 dkkda gerçekleştirmişim ben sadece çok fazla susamıştım sağolsunlar bi yandam doğururken bi yandan paso su taşıyolardı bana doğum gerçekleşti bir rahatladım ne sancı kaldı ne bişey yatağa yattığın an varya kuş gibi hafifliyosun