MerveKoseoglu07 Kizlar emzirirken oluşan göğüs yaralarına garmastan pomat krem kullanan var mı, memnun musunuz? Lansinoh kullanıyorum ama 13 gün oldu yaralar hala geçmedi, her emzirmede canım yaniyor
Esum48 MerveKoseoglu07 1.5 aydir onunla savasiyorum bebegim ara sira kan kusuyor yarali gogus emmekten. Lansinoh hicbi ise yaramiyor o saglikli goguste kullaniliyor yara olmasin yumusasin diye. Kadin dogum doktorum da genel cerrah da emzirme hemsireleri de hametan onerdi mavi olanini. Onu kullaniyorum cok memnunum. Baya toparladi beni. Emzirme hemsiresi fito krem de onerdi onu da aldim ama cok yakiyor kullanamadim onu. Hametan cok iyi. Bi de yeni gogus kalkani aldim bakalim bi an once toparlar diye umut ediyorum🫠
MerveKoseoglu07 Esum48 ah kıyamam ya, biz de aynı imtihanlardayiz. Her iki saatte bir işkence gibi ağlaya ağlaya emziriyorum. Doğumdan 1 ay önce basladim lansinoha hiç bir işe yaramadi. Gümüş kapak da kullanıyorum. Arada hametan ve kantaron sürünce bı tık iyi oluyor benim de. İnsaAllah bir an önce iyilesiriz :‘( :’)