umidadem Kızlar ben kokoreç aşeriyorum ama bakteri falan bulaşabilir diyorlar kokoreç yiyenlar varmı acaba?
Ebruliiii umidadem bende 6haftalıkken yemiştim ,mide bulantılarım yoğunlaştıkça baharatlı bişey yiyemedim
Bayanminyon07 Bende ilk haftalarda yemisttim dyanamadm sonra zararlı diye yiyemedm ama çok canım çekiyor 32 haftalık olduk
umidadem Bayanminyon07 valla dışarıya çıkınca kokusundan duramıyorum ama yemedim hiç 27 haftalık olduk halya canım çekiyo yemiyim o zaman dimi?
Tugceibo Valla ben yedim Canım çok çekti iyice kızartmalarını söyledim baharatladım yedim çünkü rüyama giriyordu o derece şimdilik bişey olmadı bilmiyorum
Yasmnnn umidadem ilk haftalarda yedim ben 3kere falan 17 haftalığım şimdi en son dün gece yedim çok canım istiyordu çok aşırıya kaçamak şartıyla yiyorum ben ya sorun olmaz inş☺️🤷♀️❤️
Gulcag umidadem canım çok canın çektiyse eşin alsın iyi pişirsinler hepsini yemesen de eşinden ısır bir iki lokma ben öyle yaptım zaten midem yanar bulanır diye korktum bir iki lokmada bıraktım 😬
umidadem Gulcag eşim alıyom diyo ben biley olurmu diye yemedim şimdi sipariş vardik dediğin gibi az yerim🙈😍😊