Baharer321 Kızlar 16.haftaya gircem ama daha bir tane bile bişey almadım hiç bişey almadım ama cinsiyetinide gelcek hafta öğrencez 17 haftallıken muhtelemen sizce nelerle başlamalıyım neleri almalıyım neleri almamalıyım
edasaribek Baharer321 bence 25. Haftada baslanip 30da hepsi bitmeli 30dan sonra hal kalmiyor benim birkac eksigim kaldi cumartesi tam 33+0 oluyorum onda bile zorlanıyorm😁😁 gidip almaya
Kuzucukno2 Baharer321 ilk bebişimde 4 aylıkken çoğu şeyini almıştım meraktan😄 ama bence büyük şeyleri once alıp kıyafetleri 6 7 ay gibi tamamlayabilirsiniz. Fiyatlar çok hızlı arttığı için indirimde bulunca alınmalı bence
Baby_B Baharer321 ben 18.hafta sonunda cinsiyet ogrendim Birkac takim alarak baslamistim Corap,muslin ortu,battaniye,biberon,emzik falan 23+5 teyiz simdi,bebek arabasi falan alacagiz insallah🥰
Baharer321 perikizmom_ ya insan acele etmek istemiyor bana kalsa 5.ayın ortalarında felan almaya başlıcam yani işte 22 21 haftallıken felan ama binyankmda çok heyecanlı dayanamıyor al diyor
ipos Ben çok erken başladım ya, napiyim bebek eşyaları çok tatlı 😀 14. Hafta civarı ufak ufak bişeyler kıyafet anlamında almaya başlamıştım şu an 19. Haftanın içindeyim 😀 bir de yatağını ve bebek arabasını kasım indirimleri varken aldım
Hilalsaatli Bizde 17.haftada bebek arabasını almıştık diğer alışverişi yapmadan ödeyelim aradan çıksın diye. 20 den sonra bişeyler almaya başladım tek tük,ama genel olarak liste yapıp herşeyi 25.hafta civarı aldım. Şuan 30 dayım son bikaç eksiğimiz kaldı
ipos Baharer321 bebek arabasını yurtdışından aldım. Burdakilerin yarı fiyatına geldi. Park yatağı da elele madre aldım mağazasından 3600₺ye
basakceylan_06 Biz ilk etapta bebeğin arabası, park beşiği ve dolabını aldık. Malum her ay zam geliyor ki ilk baktığımız fiyatlardan bile alamadık. Şuan 23+5 günlük biraz kıyafeti de var yavaş yavaş indirim oldukça tamamlıyoruz. Temennimiz 30 haftalık olduğunda çok eksiğimiz kalmamış olması.
Baharer321 basakceylan_06 evet birde ocaktan sonra zam gelicek bende hani alalım diyorum ama acaba erkenmi diyorum hani biraz daha mı zaman geçse diyorum 20 haftallıken felanmı başlasam sizce
basakceylan_06 Baharer321 sizin içiniz nasıl rahat edecekse o şekilde başlayın bence. Bizde açıkçası çok arada kaldık. İlk başta kız dediler daha sonra erkek olduğunu öğrendik. En son kız ya da erkek ikisine de uyacak araba yatak ve dolabı aldık. Eksik hiçbir zaman bitmiyor maalesef. Şartlar ortada her şey günden güne pahalı oluyor. Temel olanları alıp detay alışverişi sonralara bırakabilirsiniz😍 içime sinmez derseniz detaylı ultrasondan sonra başlayabilirsiniz 🫠
rumeysa_1c kızlar malum ortalık çok fena herşey ateş pahası hergün zam geliyor ne alırsan yarına kar o yüzden biz 15 haftalıkken büyük eşyalarını almaya başladık yatağını annem aldı zaten beşik, dolap ,bebek arabasını aldık ilk başta büyük şeylerden başladık daha sonra kıyafete geçtim