Nckl Kızlar ben başvurdum ama bugün baktığımda askıda görünüyordu. Bu şekilde olup dağıtıma çıkan var mı merak ettim
Zeyzeyy- Nckl benim askıda görünüyordu red edilmişti artık bende hiç şey yapmadım geçen hafta akşam 10 da kargo mesajı geldi diğer gün akşam 5 te teslim edildi canım
Didemnil35 Zeyzeyy- benim ki de olumsuz olmuş bana da gelir mi acaba neye göre karar veriyorlar buna acaba
Kardelen_38 Canım arıyorlar seni başvuruda gözükmüyo ama gelince arıyorlar mesaj geliyo benim geçen hafta geldi
Sazenin Sadece anne tc ile mi başvuru yapılabiliyor? Eşim üzerinden başvuru yapabilir miyim bilgisi olan var mı?
elasevgi Didemnil35 bana da askıya alındı diye gelmişti mesaj ama şimdi yola çıktı diye mesaj geldi olumsuz sanmıştım
Alparslannn4837 Canım bana da öyle yaziyodu bir tanıdığıma da askıda yaziyodu gelmez sandım bir anda mesaj geldi dağıtımda diye akşam elime ulaştı ürünler
Kuboss06 İbb yenidoğan paketi başvuran herkese mi veriliyor memurlara da veriliyor mu acaba? Bide ne zaman başvuru yapmamız gerekiyor
yasemin__hemsire Kuboss06 merhaba ben memurum ama eşim bu ara çalışmıyordu şimdi kargo mesajı geldi geliyormuş paket