Zeynep1401 Haftada bebek hareketlerini tam nerede hissettiniz göbek deliginin olduğu bölgede mi yoksa aşağıda kasık bolgesindemi
AnayimBenAna_ Zeynep1401 17 de göbeğimin altında hissediyordum şuan 23. e giricez her an her yerden vurabiliyor. Bende ilk 14 te kasığımda hissetmiştim
Baby_B Zeynep1401 o haftalarda göbek deligimin altinda sol kisimlardaydi 19.haftada birkac kez hissettim 20 den sonra artti Simdi 23+5 teyiz artik cok kipir kipir🥰Dün 7 farkli zamanda hareketler yapti sastim kaldim🫣😂😂🥰
Zeynep1401 Aslaninannesi_ 13 14 haftalarda hissetmeye başlamıştım çok minik minik ama o zaman biraz daha aşağıda hissediyordum şimdi göbeğimin altında hissediyorum demekki bu da bebegimin hareketleri 😊
Aslaninannesi_ Zeynep1401 ilk gebelikse 13 14 çok erken ama ikinci ise normal . Çünkü ben doktora dediğimde hayır değil demişti net bir dille 14.haftada şişkinlik gaz oluyor demişti
Zeynep1401 Aslaninannesi_ evet ilk gebeliğim ama bebeğim çok hareketli 12. Hafta ikili tarama da bile yerinde durmadı ensesini ölcturmedi😄 bide seyahate çıktık belki araba sarsintisindan dır diye düşünmüştüm durduğumuz zaman ar ara minik kıpırdanmalar hissediyordum
Aslaninannesi_ Zeynep1401 canım benim hiç karnım yok doktora dedim böyle böyle bana 13.haftada bebek 20 gram bir bezelye kadar oluyor hissetmen imkansız ikinci gebeliğin bile değil dedi 😀 ultrasonda bebek çok yakınlaştırılıyor bize o yüzden büyük gelebiliyor ☺️