banuomerr Merhaba 29+4 haftalık gebeyim dün muayeneye geldiğimde doktorum suyumun azaldığını söyleyip yatış verdi başına gelen var mı acaba
gokcekocyigiit banuomerr geçmiş olsun, kızımda başıma geldi, havuç suyu içmiştim, inanılmaz faydası oldu, doktorum önerdi bu arada, isterseniz bir sorup siz de için, acil şifalar diliyorum 🌸
merveabdullahates banuomerr bende 34+2 günlük gebeyim benimde su gelişim yok fakat suyum az yatışlıyım 36 da alacaklarmış bebeği sağlıkla kavuşalım inşaÂllah 🤲
Minikkuzum00 banuomerr benimde olmuştu ilk gebelikte günde 1 su bardağı havuç suyu iç. Benim düzelmişti
merveabdullahates gokcekocyigiit hastanede yatışlıyım bende öneren çok oldu ama getirenim yok başka memlekette hastanedeyim eşim kendi evimizde birde oğlum var nolacak sonumuz bekliyorum bende
Arslndln Benimde bir kaç hafta önce azalmıştı bol bol su içtim birde ayran çorbası buğdaylı hem bebeğin kilosu duzeldi hemde suyu.
banuomerr @gokcekocyigiit çok teşekkür ederim doktora sorayım eğer oda tamam derse deneyim tekrardan çok teşekkür ederim 🌸
Arslndln Buğdayı daha onceden haşlanicak yayla çorbası yapar gibi yapıyorsun ama pirinç yerine buğday kullanicaksin benim bebeğin kilosuda biraz gerideydi 1 hafta boyunca aklıma geldikçe yedim kilosu ve suyu düzelmişti.