nazliss96 merhaba bir şey danışacağım kaset test regliden önce yapılır mı doğru sonuç verir mi reglme sekiz gün var yaptım ama negatif bilemiyorum
Mrsmlyy nazliss96 benimde 8 gün var ama daha erken çıkmaz üzülmeyeyim diye yapmadım sizde bekleyin bence 1 gün kala yapmayı düşüyorum belirtileriniz varmı peki
Sevgikaya1525 nazliss96 kaset test gecikmede ya da 2 gün kala gösterir bence erken gebelik testi yapmak dha mantıklı
nazliss96 Gokturkmom_ tamamdır çok hassas olduğu söylenmişti o yüzden onda negatif çıkınca negatif diye düşündüm
2Princess1Mom nazliss96 4 gün kala erken gebelikte gördüm ama aynı gün yaptığım kaset testte göremedim ben. 2 gün geçince kaset testte de çıktı. Hayırlısı olsun inşallah biraz daha bekleyin❤
nazliss96 Mrsmlyy kasıklarımda ağrı oldu benim bel agrım oldu bide ama negatıf cıkınca kasette acaba pskolojıkmıydı dıye dusundum 🥹
Mrsmlyy nazliss96 benimde bazen normal kasık bazen de sol kasığımda ağrı oluyor birde rüyalar görmeye başladım umarım psikolojik değildir 😄
nazliss96 Mrsmlyy özellıkle tek taraflı falan olanlarda oluyomus galiba ama oyle okumustum kac aydır denıyordunuz
Mrsmlyy nazliss96 nerdeyse 2 seneye yakın korunuyorduk geçen ay denemeye başladık olumsuz oldu onu strese bağlıyorum bu ay da hayırlısı olur inşallah gün yaklaştıkça heyecanlanıyorum 🥰😄
nazliss96 Mrsmlyy insan ilk ay dırek olacak diye dusunuyor en basında cunku 🤣😅benımde bu 3. ayım olucak regl olursam ins olmam
Mrsmlyy nazliss96 az bi süre kaldı inşallah hayırlı haberler alırız beraber bekleyelim stres yapmayalım 🥰😄