Canankalp Busramnida görüş ağrısı ve kasıkta batmalar oluyor sanki bugün biraz midem bulanmaya başladı gibi onun harici çok iyiyim sanki hamile değil gibi bu cuma kontrolüm var heyecanlıyım 😀 2. Gebeliğim
Rukiye14 Kızlar kesenizi gördünüz mü. Benim 6+1. Kese için 5+6da gittik. Doktor minnacık bir kese gördü. Moralim bozuldu. İlk çocuğumda kesesi gayette büyüktü
Esma006 Rukiye14 geç döllenme olabilir canım tam 6 da gittim bende güzeldi kese sana tavsiyem bebeği görmeye gittiğinde keseyi görmeye gittiğinde çok su iç bir saat önceden bir litre suyu içmeye basla net gözüküyor herşey
Rukiye14 Esma006 1 hafta sonra gel dedi. Öyle yaparım teşekkür ederim. İnsan ister istemez tedirgin oluyor.
Busramnida Canankalp Evet ya benimde aynı şekilde 🤗 benim 3. Gebeliğim 🤭 sağlıcakla gelsin inşallah bebişler 🌸
Meltemanneolsun Ay ben bugün mide bulantısı ile uyandim. Bir şeyler atistirdim bu sefer mide yanması başladı. Belim ayrı ağrıyor zaten bu ne daha şimdiden pert oldum
Canankalp Busramnida kışlar uygulamada 7+6 gözüken bebeğim ultrasonda anca 4-5 haftalık gözüktü normal mi doktorum iki hafta sonraya tekrar randevu verdi