14 kasımda yavrumu kucağıma aldım ancak müsait olup yazabiliyorum ❤️ 13 kasım çarşamba günü doktor randevumuz vardı ve artık cuma günü 40 haftayı dolduracağından kilosu da 4ün üzerinde olduğundan doktorumuz sezaryen olacak dedi ve 19 kasıma gün aldık. Başından beri kendimi normal doğuma hazırlamıştım biraz ondan biraz da bebeğimden ayrılma fikrinden dolayı eve gelene kadar arabada ağladım o gün. 13 kasım evlilik yıldönümümüzdü herkes durdu durdu o gün doğar diye bekliyordu ama olmadı hiçte belirtim yoktu. Sabaha karşı lavaboya gittim çokta sıkışmışım hatta içimden şuan suyum gelmiş olsa haberim olmaz dedim 🤭 Geri yattım 10 dk sonra suyum geldi 😳 Annemleri aradım duşa girdim ilk yarım saat hiç sancım yoktu sonrasında gelmeye başladı dk tuttum sancım geldikçe çömeldim sancılarım sıklaşınca tekrar aradım çıkalım diye çünkü hastane yarım saat uzaklıktaydı. Hastaneye vardığımızda 4 cm açılmam vardı. Annem meryem otunu suya koydu okumaya başladı ebeler bana hareket yaptırmaya çalışıyorlardı ama sancılar sıklaştıkça hiçbir şeye tahammülüm kalmadı beni sezaryene alın diye yalvarmaya başladım 🤭 aşırı susuzdum ve acıkmıştım ne zaman doğacak belli değildi ama ilerlemem çok hızlı oldu 8 cmde suni sancı taktılar ve yürüyerek doğumhaneye girdim. Ikınma esnasında öldüm sandım bi an sesler gitti ortalık karardı tek korkum bayılırsam bebek kanala sıkışırsa ne olcak hemen kendimi toparlamaya çalıştım. Bana sorarsanız bir ömür geldi anneme sorarsanız sen buna doğum deme diyor eşime sorarsanız göz açıp kapayıncaya kadar doğurmuşum 😂 Doğum yapacak olan annelere tavsiyem ebeler ne söylerse harfiyen yerine getirin benim gibi canı tatlı biri bunu yaptıysa herkes yapabilir. Doğumdan çıkan her ebe çok sabırlı ve cesaretliydi çok kolay oldu diye aralarında konuşuyorlarmış mecbur bebemiz için artık bir ömür sabırlı ve cesaretli olacağız 🫠 Artık son nefesime kadar unutmayacağım güzel bir an var aklımda yavrumu ilk gördüğüm ve kucağıma aldığım o an 🥹 Herkese hayırlı kolay doğumlar diliyorum ❤️