cakebabe Baby_B sleepyden uzak dur bio natural olanını kullandım çok kötüydü şuan molfix kullanıyorum çok memnunum
BabyPelargos Baby_B yeni doğan pişik problemi yaşayabilir diye prima premium aldım ben sonra aktife dönerim diye düşündüm.
Barabar Baby_B biz ilk vunden beri baby turco kullandık ama sonra molfixe geçmek istedim ben çünkü turconun kalıbı küçük Molfix daha güzel sariyor ama pişik yapti o yüzden turcodan devam
Baby_B BabyPelargos tesekkurler bakacagim Bende basta en iyisini alayim sonra uygun fiyatli bir beze dönerim diye dusunugorum
Merve-metin Baby_B bende 7 aylık hamileyim ben molfix aldım sarı paket stok yapmayacam pişik olursa değiştiririm diye ama sarı paketi çok övüyorlar primanın muadili dediler ben ondan molfix sarı paketini aldım canım
gizem3435 Molfix çok kötü kesinlikle tavsiye etmem. Sürekli sızdırma yapıyor. Daha önemlisi pişik hiç bitmedi ara ara mantar da oldu bebeğim. Doktorumuza sorduğumuzda Molfixin yapısı hava aldırmadığı için pişik yapıyor dedi. Goon marka bezi tavsiye etti ve o şekilde kullanıyoruz bayrağıdır. Goon tavsiye edebilirim. Biraz ince sık sık değiştirmek gerekiyor ama en azından hava aldırıyor ve pişik olmuyor. İlk bebeğimde Prima kullanmıştım çok memnundum ama şimdi boykot ediyoruz almıyorum.
myavocado Baby_B biz sleppy kullanıyoruz doğduğundan beri, sleppy natural. Memnunuz gayet hiç değiştirmedim. Ancak yenidoğan 1 noyu çok az alın, onu çok çok az kullanıyorlar , hemen 2 numaraya geçmiştik.