Tueoku Merhaba kızlarr 5+2 haftalığım kese göründü bugün kalp atışını alttan muayene etsem duyarız ama 10 gün sonra gel dedi normal demi siz kaçıncı haftada duydunuz
Bvzzz Tueoku o zamanda bende duymamıştım ve üzülmüştüm sonra 10 gün sonra duydum gayet normal stres olmayın
didm6134 Tueoku o zaman duyman inkansız zaten canım.. Ben ilk 9.hafta içinde gittiğimde hissetmiştim ☺️ Alttan muayene 1 kere oldum ilk gittiğimde sonrasında müsade etmedim beklemeyi tercih ettim..
fairytale_ Tueoku 5+4 alttdan muayene ile duydum. Zaten doktor size dinletmese bile kendisi kalp atisini ekranda goruyor🌸
Tueoku didm6134 evettt ben bir keresinde yapmıştım ama tansiyonum düştü daha da cesaret edemiyorum alttan muayeneye 🥰
Tueoku Beyzaaldemir hayır canım acıtmıyor , ben vajinismus olduğumdan korktuğum için biraz kasılıyordum , normalde korkulacak bişey değil 🥹
annelokumu Tueoku 5+6 günlükken karından duydum kalp atışını ama çok güçlü değildi. Hafif hafif duymuştum 🥰
Ezg8 Tueoku merhaba ben de 5+6 da duymamıştım Dr 2 hafta sonra gel dedi 7. Haftanın sonuna doğru duyduk çok şükür ben de çok korkmuştum 6. Haftada duyanlar vardı lütfen kendinizi strese sokmayın inşallah Dr a tekrar gittiğinizde duyarsınız