Shnkh Birisi00 biz dördüncü aya kadar takip ettik genişlik arttı doktor ameliyat olması lazım dedi biz kabul ettik genişliği hatrlmyrm ama baya oldu ama kendiniz korktmayin lütfen bir hafta hastanede kaldık eve geldik çok şükür iyi şimdi altı ayda bir şimdi yilda bir kontrole götüruyoruz
Birisi00 Shnkh Ameliyat %95 basari sagliyor dedi doktoru. Bende biran once bu sureci atlatmak istiyorum. Cok yipratici. Böbrekleri guzel calisiyor degil mi?
Merve-metin Birmi canım ancak eve geldim hemen atıyorum bak altta yazıyor erkek bebek sol böbrek 4.5 mm ölçüldü takibi önerilir diye yazıyor
Dlr13 Birmi evet yazıyor ilk ölçtü 6 mm çıktı sonra bi daha ölçtü aradan zaman geçtikten sonra o zaman da 4 mm çıktı. Kesede idrar birikiyor ondandır idrarını yapınca küçülüyor dedi. Endişe etme sende dua edelim sağlıkla vaktinde kucağımıza alalım inşallah 🤲❤️
Kahvesever12 Aslaninannesi_ Benımde erkek bebeği, bende de çıktı milimi çok az bir fark, detayli ultrason da. Doktor erkek bebeklerinde hep olduğunu söyledi . Önemsenecek birsey değilmiş doğuma kadar düzeliyormus bende takılmadım o yüzden
Dlr13 Birmi yeni gördüm canım kusura bakma. benim detaylı raporda sonuç kısmında yazmış doktor söyledi de zaten