Cgdgd Efnan_Meva iyi yapmissiniz iciniz rahat edecek cinsiyetten emin olacaksiniz, insallah guzel hayirli sonuclar alirsiniz 🤲🏻🧿
Brcnbysl Meliok 9+3 haziran sonu temmu başı doğum 2 buçuk yaşında bir oğlum var ☺️ sezaryan oldum zorunlu oğlumda bu bebeğimdede sezeryan olacağı için haziran 27 den sonra kısmet gelecek bebeğim ☺️
xxxSibelxxx Selammm kizlar 13 haftaligim Bi kizim var 4 bucuk yasinda 10 haziranda oglum olacak🩵 Ilki spinaldi simdiki oyle olacak 🙏cok heyecanliyim simdidenn Sizde durumlar nasilll
Cgdgd Kizlar ikili test yaptiran var mi? Ben bugun gittim 12+1, doktor bebegin midesini idrar kesesini gormedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi. Boyle bi sey yasayan duyan oldu mu daha once?
XBurcuburcu Efnan_Meva benim yaşım 37 ilk gebeliğim yaş riskinden dolayı ve bir önceki bebek kaybımdan dolayı🥲 fetal dna verdim 9 günde geldi sonucumuz şükür temiz sorunsuz çıktı bir oğlum💙 olacaK Allahın izniyle sağlıkla gelsin bebişlerimiz🤲😍💙 Testi 11.000tl ye yaptırdık eve gelip kan aldılar.
Efnan_Meva XBurcuburcu hayırlı olsun hersey temiz ve güzel ilerlesin inşallah bizimde temiz çıktı ve kızımız geliyor 🧚♀️
ftmkucuk Ben 13+5 haftalıgım tahmını dogumu bilmıyorum😂 bunu hiç konuşmadık doktorla ama tahmınıme göre haziran ilk haftası olur. Bir kızım var şimdi erkek hissediyorum ama doktor 11. Haftada kıza benzetti tekrar gittgimde netleşir :)
Cgdgd Kizlar napiyosunuz? Yeni yilla birlikte son durum guncellemeleri alalim :) herkes iyi mi, her sey yolunda mi? Detayli icin randevu almaya basladiniz mi?
defnevedoruk Cgdgd randevu için erken değil mi ya 14+1im bugün doktorumla 22 gibi yaparız diye konustuk zaten 17de tekrar gideceğim de
Efnan_Meva Cgdgd pazartesi normal kontrolumüz bakalım…bir önceki muayene de perinatolojiden bahsetmişti aynı hastanede bulunan…muhtemelen ay sonu için ona da randevu alın diyecek gibime geliyor 💫