ysumeyra Meliok Ay çok mutlu oldum 😊nasıl gidiyor mide bulantısı falan devam ediyor mu İkili test yaptırdınız mı ☺️
Meliok ysumeyra ysumeyra ya valla bi süredir yoktu bugün yine başladı hala midem bulanıyor hatta :( ikili testi yaptırmadım henüz pazartesi randevum var bakalım görüşücem doktorla fetal dna mı yaptırsam diye düşünüyorum bilmiyorum yaa
Songulsevk Meliok 11+3 üm cuma kontrole gidicem inşallah cinsiyeti öğrenebilirim 2 kızım var 3. Gebeliğim🥹
Meliok Songulsevk ay bende pazartesi gideceğim benimde 1 oğlum var bitane kızçe gelse fena olmaz hani 💓😂 tabi önce sağlık baakalım bu hafta öğrenebilcekmiyiz ya
Songulsevk Meliok kesin öğrenicez bu hafta hemen yaz bana umarım bi kızın olur kalp olmayanı istiyor🐣🥹
Meliok Songulsevk ay allah razı olsun yaa haber edeceğimm:) herkes öyle diyor valla inşallah allahım gönlümüze göre sağlıklısını nasip eder hepimizeee💓💓
Ceylan__19 ysumeyra Ay aynıyız Benimde tarih aynı 9 yıl once dogum yaptım butun duygularım karişik 3 bucuk ay öncede düşük yaptim suan cok iyiyiz şükür
ysumeyra Ceylan__19 Aaaa ben de temmuzda düşük yaptım ilk gebeliğimdi çok kötü günler yaşadım düşükten sonra bu da 2. Gebeliğim ama ilk sayılır bakalım allahım sağlık versin bütün bebelerimize :)
Duygu1881 Tazegelin12 Bence erkek dedi doktorum ama değişmez dimi dedim Allah bilir değişebilir bence erkek dedi 😂 Sizin belli mi ?
Merve_kucuk Meliok maalesef 11 haftalıkken gittiğim de doktor göremiyorum dedi. Ay sonu gideceğim inşallah görürüz bu sefer 😇
Meliok Hppymm fetal dna sonucu erkekse doğrudur canım o kesin sonuç çünkü hayırlısı olsun gözün aydınn💓
busra58ayd58 12+3 selamlarrr malum havalar cok sıcak oluyor alışverişiniz nasıl olacak kızlar? benim doğum 20 haziran gözüküyor normal doğum olarak
Meliok busra58ayd58 aramıza hoşgeldinn💓 sorma hem soğuk hem sıcakları yaşıcaz Allah yardımcımız olsun napıcaz bakalımm🤦🏼♀️
elfbcr Meliok 14+2 deyizz doğum 6 Haziran gözüküyor ama şu dönemde biraz riskli bir gebeliğim var geçenlerde kanamam oldu bana çok dua edinn. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi♥️🐣