szeynp danla2711 tebrik ederim bende bir erkek annesiyim yaşadınız diyebilirim şuan 6 yaşında ama dünya yıkılsa oğlum var gibi hissettiriyorlar anneci oluyorlar gerçekten :))
danla2711 szeynp ay maşallah yaaa benim hep hayalim 1 erkek 1 kız çocuk Allahım inşallah bu duyguyu bana tattırır 🥰 benim erkek kardeşim var umarım ilerde benim çocuklarımda kardeşim ve benim gibi olur 🥰🥰
danla2711 szeynp inşallah yaa🥰zaman çabucak geçse diyorum ama bu günlerimide özleyeceğim biliyorum 😍🐥
zyneep61 szeynp umarım kısa zamanda hafifler yada geçer 🙏🏻 kaç haftalık oldunuz , biz 10 haftaliğız bulantim ve koku hassasyiyetim devam ediyor
szeynp zyneep61 12 haftadayım bende geçer dediler ama asla geçmiyor mide bulantısı ilaçları da fayda etmiyor :(
senem-yabaci Meliok İnşallah. Dün gece yoğun bir şekilde kanamam oldu yine. Ama kahverengiydi. Doktor kırmızı olmadığı sürece sorun yok dediği için gitmedim. Çok şükür azaldı bugün
Meliok senem-yabaci hadi ya çok geçmiş olsun arkadaşım.. sen sürekli doktorunla irtibat halinde ol. Hamilelik zor süreç gerçekten Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Emsalk Melissayda ilkine göre baya fark var ilkinde çok kustum 5.5 ay bunda daha hafif geçiyor ama halsizlik çok .
Melissayda @Emsalk benimde öyle mide yanması şimdiden başladı cinsiyetini çok merak ediyorum içime bu sefer erkek doğuyor ama bakalım hayırlısı olsun
Melissayda @Emsalk haberleşelim ya merak ederim ☺️ çarşamba günü gideceğim 12+2 oluyorum belki bir tahmin yapar
Emsalk Melissayda olur ben 16 sında gidecem 2 li tarama testi bende merak ediyorum bana haber edersin
Tazegelin12 danla2711 Bizde 14+3 Mayıs sonu hazıran başı bizimde daha cinsiyet belli degıl 3. Bebiş 🤭
Aselmiramom Meliok Meliok 13+2 haftalık hamileyim 4 yaşında kızım var benimde haziran görünüyor doğum🙈💓