Kelebek36 Merhabalar bizde 9+5 olduk bugün benim okdr bulantı ve halsizliğim varki cinsiyet filan hiç bişey düşünemiyorum tek düşündüğüm bu ne zaman geçecek
zyneep61 Kelebek36 Bulantım ,halsizligim ve koku hassasiyetim var benimde çok zorlanıyorum bende sürekli ne zaman bitecek diyorum . İlk hamileliğimde bunların hiç birini yaşamamıştım , çok zor bir durum
Meliok Kelebek36 o kadar iyi anlıyorum ki seni ilk hamileliğimde oğlumda hiç bir şey yaşamadım o kadar rahat geçti ki her işimi yapabiliyordum. Ama bu sefer ki beni de yordu bulantı kusma baş ağrıları vs çok yaşadım 9+4 benim de ama hafifledim şimdi de bu ara öide yanması başladı oda normal diye düşünüyorum çünkü ülser var midemde
szeynp zyneep61 bende aynıyım her kokuyu ayrı ayrı alıyorum sürekli midem bulanıyor yediğimi çıkarıyorum :( benimde 6 yaşında bi oğlum var onda hiç böyle şeyler yaşamamıştım.
Meliok Btl066611 biliyorum o psikolojiyi çok haklısın… inşallah Allahım hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder yavrularımızı❤️
Meliok Eylulasyamom yaaa evet gerçekten aynıymışızz🤦🏼♀️ sizin de benim gibi endişeleriniz var mı? Aradan çok zaman geçtiği için insan bir ürküyor siz ne düşünüyorsunuz😂
Meliok Eylulasyamom şöyle aslında benim de aklımı çeliyor ama yapabilir miyim bilemiyorum😂 benim sezaryen doğumum normal doğum gibi geçtiği için hastanede bile 1 gece kaldım çıktım çok iyiydim çok şükür. Bütün işlerimi evde yapabiliyordum. Ama tabii her doğum maleseff bir olmaz bakalım bu nasıl olacak:))
Eylulasyamom Meliok benımde sezeryanım çok kolay geçti ilkin de korkacak hıc bır durumum yok ama normal yapabılırmıyım bılemıyorum ama kulağa suan ıcın hoş gelıyor :) kızım en büyük destekçim ama bu kadar aradan sonra bızı ne beklıyor cekıncelerim de yok değil ♥️ sağlıkla gelsinler inşallah
Meliok Nur8090 yaaa ne güzel maşallah bende yaptırmak istiyorum fetal dna ücreti ne kadardı hangi firmada yaptırdınız acaba
EsyaAa Günaydın bizde 12+2 olduk ilk oğlum normal doğumla 38+3 te gelmişti bakalım bu bebişimizin cinsiyeti ne olacak ne zaman gelmek isteyecek merak ediyoruz kurban bayramı tatiline denk gelecek sanırım hayırlısı hepimiz için 🌸
Meliok EsyaAa maşallah:) evet hepimizi bayram faktörü bekliyor denk gelirse nasıl olur bilmiyorum hayırlısı artık🥰
Meliok Hppymm bende aynı şekilde düşünüyorum fetal dna da sonuç olarak doğruluk oranı daha fazla bakalım doktorumuz ne diyecek