Balkan77 Ceydametee bende Sedat beye gidiyorum yanlışlıkla benden doğum parası almışlardı 19 bin 500 ☺️ ocakta ne olur bilemem doğumum ocakta 🥹
Ceydametee Balkan77 sezeryan mı oldunuz.Yani ben daha doğurmadım bakalım ama muayene de çok iyi davranıyor yani ne samimi ne sert tam olması gibi bi doktor bazıları çok sert oluyor bazıları çok yumuşak.
Balkan77 Ceydametee yok bebeğim ocakta doğurucam inşallah kanamadan dolayı yatırmıştı Sedat bey yanlışlıkla eşimden doğum parası almışlardı 19 bin 500 sonra geri yatırdılar ☺️☺️☺️ yılbaşından sonra bakalım kaç olacak bende beğeniyorum ilgili bir doktor
Ceydametee Balkan77 Bende pazartesi günü gidicem bide kan uyuşmazlığımız var bizim onun için iğnede vurulacak tabi onun fiyatını öğrenemedim.Saglikla kucağınıza alın inşallah 😊😊
Gizemrefege Esmiraa Sedat bey 4 yıl önce Karamürsel devletteydi ben onda doğum yaptım devlet Hastanesi’nde gerçekten çok güzel bı doktordu ilgiliydi
Balkan77 Ceydametee hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım kuzum valla herşey ateş pahası ama değer 💙 özel sağlık sigortan yok mu
Deryadeniz00 Leyli_gul Buğday hepşen tunç nasıl bir doktor bileniniz var mı doğumları atakentte yapıyormuş
happy_mommy Esmiraa İmran dalkıkıç nasıl bir doktor bilen var mı? çevrenizde tecrübe eden? Atakentte doğum düşünüyorum tabi yolun çok başındayım ama iyi bi doktor arayışındayım normal doğumu tercih eden
Esmiraa happy_mommy ben devlet hastanesine gidiyorum şuan memnunum doktorum hakan yakut atakentte sedat beyi çok övdüler