Gokturkmom_ Öyle hareketler yapıyor ki oturdum karnımı izliyorum 😂 Bi yandan da hıçkırık tuttu bizim oğlan ful time anasını hazırlıyor doğum yaklaştı sana uyku falan yok diyor 🥹Ben böyle bi mesaj aldım kendilerinden…
ArasMom__ Gokturkmom_ kaç haftalık ben 19 haftada bile belirgin hissediyorum sanki top oynuyor oğlum. Diğer ayları düşünemiyorum bile 😂😂
Ruhummavi Gokturkmom_ Bugüne kadar hareketli olduğunda da uyuyordum ama dün kontrolde doktor çatı muayenesinde beni biraz zorladı oğlan yeterli kilo ve boya ulaştığı için artık gelebilsin diye uyarıcı hareketler de uyguladı öyle olunca artık hareket ettikçe sancı var gibi hissediyorum o da uyutmuyor 🥹
Gokturkmom_ Crocus20 Bebeğim baş aşağı pozisyonda ve sık sık ritmik olarak hareket hissediyorum bu hıçkırık oluyor kalp atımı gibi mi desem nasıl tarif etsem bilemedim ama çok uzun süreli bi durum değil
Gokturkmom_ ArasMom__ 36+3 😂Ama alışık olduğum durumlar ilk zamandan beri hep net hissediyorum plesentam arka duvarda olduğu için bide aşırı hareketli bir bebişş🥹
Tospkkk ArasMom__ biz bu hareketlerin aynısını kız versiyonunda yaşıyoruz 😅 37. Haftaya girdim karnımı o kadar acıtıyor ki, bu saatler yine erken bile 5 den önce uyuyamıyorum artık 😂
Tospkkk Gokturkmom_ evet mide yanması mahvediyor, ben de iki gündür bulantı da olmaya başladı sağlıkla kucaklarımıza alıp atlatırız artık inşallah 🙏🏻