Arsmngmz Son durumlar nedir kızlar? Kaç haftada öğrendiniz büyüme yada küçülme varmı? Be durumdasınız??
Enesim Arsmngmz geçen hafta gittiğimizde çok fazla genişlemiş olduğunu söyledi perinatoloğa yönlendirdi ve sol böbreğin işlevini yapamadığını doğumdan sonra büyük ihtimalle ameliyat gerekeceğini söyledi
LenaM Arsmngmz benimde detaylıda a-p görülmüştü ama çok değil takip edilecek zamanla kendiliğinden düzelir dedi dr um sonra zamanla düzeldi
Arsmngmz Enesim en son 17 haftalıkken detaylıya gönderdi 5 mm 4 mm di iki böbrekte var kendi doktorum on gün önce bakmadı dogunca önemli dedi deli etti beni ya bide özel dünyanın parasını alıyo olmadı bi daha gidicem detaylıya
Enesim İki hafta önce kanama ve sancıyla gittim hastneye sancılarım durduruldu ciğer geliştirici yapıldı ve 1 hafta sonra kontrole gittiğimiz de böbreğin çok fazla genişledğini söyledi doktorum kendisi de çok şaşırdı bu duruma , yapılan iğnelerden olabileceği aklıma geldi sonrasında ama bilemiyorum
Enesim Svd1 En son 19 du geçen hafta çok genişlemiş dediği zaman o kadar kötü oldum ki soramadım bile
senayck Arsmngmz bizimde sağ böbrekte çıktı 25.haftada görüldü detaylı yapılırken 21.haftada genişleme yoktu suan 6mm denildi sınırda takip ettirin dediler 1hafta geçti üzerinden tekrar kontrol ettirip baktirmadik zaman geçsin diye
Esmakartal1 Benim bebeğimin 13 mm olmuş kendi böbreğimde 3,5 olmuş bebek baskı yapmış acil sezeryan oldum bebeğimin böbreği düzeldi hemen doğumdan sonra küçüldü benimde ptesi belli olacak küçülüp küçülmediği