Begum48 momysss 5+5 bugün kalp atışını duydum bu hafta bulantım çoğaldı dr ilaç verdi bulantı için ama iki gündür kasıklarım çok ağrıyor benimde uyku bir anda bayılma gibi geliyo on dk uyuyorum sonra tık yok 😂iştah sıfır özellikle sabahları 😞
Begum48 Yaseminbasdag bende böyleydim gerçi hala böyleyim şimdi bir sonraki randevuma on gün var nasıl beklicem bilmiyorum her randevuya gidişimde de ekstra heyecanlanıyorum sanki ilk defa öğreniyormuşum gibi 🥹
rum04- Ebru1234 ay benim bugün biraz azaldı ama karnımın alt tarafı çok geriliyor niye anlamadım sanki karnımı içe çeker gibi bir gerginlik
EceEgemen momysss benimde bugün 5+1, göğüslerde acı, ara ara hafif bulantı, ve kasıklarda ağrı oluyo. Onun harici iyiyim şükür ❤️
nurmltli61 momysss ay o tat🤦🏼♀️asla geçmiyordu asla naneli sakızlarla dengelemeye çalıştım hep🤦🏼♀️19 haftalığım şimdi de sıkıntım diş etlerimden sürekli kanıyo kan tadı geliyo ağzıma😂
nurmltli61 momysss bebek annenin vücudundaki vitaminleri çekiyor ondan🥹sağlam yerim kalmadı benim😂😂😂vitamin ilacı kullanıyorum ama yeterli gelmiyor demek ki doktoruma söyleyeceğim gittiğimde
Eliferimm senatss pazartesi günü randevum var 5+5 oluyoruz kese görünür ama kalp atışı duyulur mu bilmiyorum siz?