momysss Kızlarrrr belirtiler basladımııı benim bulantı ve ağzımda metalimsi bi tat var dişimi fırçalasamda gitmiyor🥲
Alyel94 Kubratnl benim de 6+3 bel ağrısı bar uzun süre ayakta durursam ağrıyor 2. Hamileliğim bu ilkte hiç bir sıkıntım olmamıştı
momysss Gcam08 bugün doktora tüm değerlerime bakın bi eksiklik varsa diye dedim ama sonuçlarda demir yazmıyodu hiç bakmamıs heralde😔
Kayzennn momysss bende sizin gbiyim bugün hamile olduğumu ogrendim aile hekimi idrar enfeksiyonu olabilir dedi
Tubaatay rum04- Bende 5 haftalığım kasık ağrısı bel ağrısı akıntı ve gaz şişkinlik var garip bir şekilde bu şişlik gaz niye oluyor hiç anlamadım
Ilknur-can Anonimee61 bende 8+4 çok ağır gitmiyor şükür 1 kilo aldım hızlı mı gidiyorum acaba kimisi ilk 2 ay aynı kiloda gidiyor Dr daha gidemedim 10 aralık randevum
Meltemanneolsun 4+1 ya bel agrim o kadar fazla ki ne uapacag bilmiyorum. Bı de kasıklarımda ağrı ve çok fazla akıntım geliyor sizde de oluyor mu?
momysss Meltemanneolsun ağrım var ama akıntım yok günlük ped vs kullanıyorsan bırak mutlaka doktorlar önermiyor bez tardı bişey koyabilirsin
YyyyYasemin momysss 5+6 bulantım var bazen sabahları hemen kusuyırum bazen kusamıyorum kasık ağrıları yoğun değil ama arada çok nadir oluyor bazen uykudan uyanıyorum ve geceleri uyuyamıyorum şuan da olduğu gibi haaa tabi gündüz uykuları fenaaaa neyse büyüsün bakalım minik
sulee97- YyyyYasemin Benimde 5+6 :) Kasık ağrısı dışında birşey hissetmiyorum, kusma fln yok çok şükür ama Buda iyi birşey mi bilmiyorum
rum04- Tubaatay evet çok rahatsız ediyor. Ben zaten gaz problemi olduğundan test yaptım, normalde böyle değildi
35Hatice 4+3 ara ara gelen ani yorgunluklar oluyo elim kolum kalkmıyo ama sonra toparlıyorum. Akıntı ve gaz çok sinir bozucu değil mi ya neyse ki benim midem falan iyi şimdilik. Süreç nasıl gidicek çok merak ediyorum heyecanlıyım
35Hatice Kızlar betalarınızı yazar mısınız ilk kaçta öğrendiniz bi de doktora gidip keseyi görebilen var mı
Eda42_ 35Hatice Ben 2034 öğrendim alttan bakınca kese görüldü 3 haftalık falan demişti bu cuma tekrar gideceğim inşallah herşey yolunda gider ara ara kasik ağrısı göğüs hassasiyeti çok bel ağrısı az herşey yolunda gitsin de razıyım bebeğim olacağını bildiğim için bu belirtiler şükürler olsun
momysss Anonimee61 sağlıkla gelsin inşallah benim beta düşük diye görünmedi belkie haftası düşük diye bilemedim haftaya gidicem ozaman görünmesi lazım dedi doktor