Yenianne6161 Egepol hastanesinde doğum yapan annelerimiz var mı ? Nasıl bir hastane tecrübelerinizi paylaşır mısınız ??
Ark Yenianne6161 o hastanede doktorların hepsi çok kaliteli geç keşfettim yerim yakin olmamasina raĝmen ilk o hastane doktorlarina giderim kadin doguma gitmedim ama gidip menmun kalan var tabi şimdi doktorlar değişti ama diger bölüm doktorlarini eşimde bende tecrübe ettik gayette menmun kaldik
seyma0661 Yenianne6161 benim arkadaşım da o hastanede doğum yaptı doktorları filan çok iyiymiş çok memnun kalmıştı. Ben ata sağlığa gidiyorum tanıdığımızın hastanesi olduğu için
TugceOrak Yenianne6161 canım ben Egepol hastanesine gidiyorum ve çok seviyorum hem hastane personelleri çok düzgün çok kaliteli hem de doktorları çok iyi. Sadece bu gebeliğimde değil daha önce zorunlu kürtajımda da bu hastaneyi tercih ettim çok memnun kaldım gerçekten. Canı gönülden tavsiye ederim
Yenianne6161 Bhrdnz allah bagislasin evladınızı gözünüz aydın. Bu son günlerdeki haberlerden sonra korkar olduk vallahi, erken doğum durumum var kuvöz falan olaylarında güvenebilir miyim diye bi araştırmak istedim
Yenianne6161 TugceOrak allah razı olsun dışarıdan bir doktor ile doğum yapacagim nasipse ama hastane personellerini de merak ettim onlar da önemli tabi ki
Bhrdnz Ftmnnr evet ilk 4 5 gün dikişler zorladı baya agrim oldu ama şimdi çok iyiyim tam 9 gün oldu ve 2 gündür hiç acı yok daha rahat hareket ediyorum yani bir hafta zor yine kendi işini yapıyorsun ama tabi daha ağrılı oluyor şimdi gerçekten hiçbir şey yokmuş gibi